دلار پیپال امروز 3025
دلار پیپال امروز 3025
قیمت دلار پیپال امروز 3040
پرداخت اینویس-کریدیت کارد -گیفت
این آغا، امیر حسین رضایی هست و به دروغ همه جا اعلام میکنه من رضائییان هستم.
ایشون *** به تمام معنی هست و در انجمن PT هم از فعالیت تجاری محروم شده:
نمایش مشخصات: simao - PersianTools Forums
این مردک بی وجدان برایتون پرداخت میزنه و یا دلار گیفت میزنه ولی اینقدر حروم لقمه هست که بعد از 1 ماه نشده میره از اکانت پی پالش درخواست بک میزنه.
تمام مدارک موجود هست و هر کس بخواد میتونیم براشون ارسال کنیم.
از این شخص شکایت شده و بزودی به سزای اعمال خودش خواهد رسید.
این پست صرفا جهت اطلاع دوستان عزیز ارسال شده تا به دام همچین انسان نماهای بی وجدان نیوفتن.
بنده از شما به دلیل پخش اطلاعات کذب در فضای مجازی طبق قانون 38 قوانین سایبری شکایت خواهم کرد.
این شخص کاربر سعادت میباشد که چندی پیش تمام پرداخت های دمینش برگشت خورد و تحت پیگرد قانونیست
این اولین نوشتت تو این سایت با یوزر جدیدت هست و اخرین هم خواهد بود
دوستانی که حرف من رو باور ندارن میتونن از مدیران بخش بازارچه انجمن پرشین تولز در مورد این شخص استعلام کنن.
این شخص فقط از ما کلاهبرداری نکرده و از اشخاص مختلفی بوده و بنده همه رو شناسایی کردم و احتمالا پرونده ایشون همانطور که با قاضی صحبت کردم مدعی العموم میشه.
ببینید این بی وجدان چند نفر رو عذاب داده:
شکایت از فروشنده پی پال به نام امیرحسین رضایی کاربر simao در PersianTools.com و lonly4ever@ymail.com
انجام پرداخت های شما با پی پال و کردیت کارت جهت خرید های اینترنتی ( هاست . سرور ، مقاله ، قالب وب سایت ها ، لایسنس ها , اشتراک آپلود سنترها و .... ) با فی مناسب بدون کارمزد
YM: metalancer
انجام پرداخت های اینترنتی نرخ مناسب
ارایه اکانت های تریدینگ ویو پرو یکساله 50 درصد تخفیف
Telegram @visapayer
نه عزیزم دنبال کی می گردین ؟
این لینک پروفابل من تو پی تی هست نمایش مشخصات: barangostar - PersianTools Forums
انجام پرداخت های اینترنتی نرخ مناسب
ارایه اکانت های تریدینگ ویو پرو یکساله 50 درصد تخفیف
Telegram @visapayer
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)