باید سازمانی باشه به فروشندگان هاست ها و خدمات اینترنتی نظارت کنه . خیلی کلاهبرداری زیاد شده توی اینترنت ...
باید سازمانی باشه به فروشندگان هاست ها و خدمات اینترنتی نظارت کنه . خیلی کلاهبرداری زیاد شده توی اینترنت ...
طرح خوبی هست
ولی فضای اینترنت خیلی وسیع تر از اون هست که بخوایم بگیم میشه کنترل کرد
مثل این میمونه بگیم بساطی های کنار خیابون دیگه کار نباید کنند
یا فروشندگان داخل مترو دیگه نباید فروشندگی کنند
آیا واقعا دیگه جنس نمی فروشند؟
ولی میشه کاری کرد که کنار کار اون ها که گند زدند به این بازار یا بازار stable برای فروشندگان مجاز ایجاد کرد که بتوانند به بهترین شکل کاسبی خودشون را بکنند
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
به نظر من طرح خوبیه اما چشمم آب نمیخوره و میدونم به مشکل میخورند سرویس دهنده ها.
مثلا فروش سرور مجازی الان ممنوع شده و دقیقا شرایطی هست که اینماد گذاشته که بعد از رعایت آن میشه به صنف رایانه ای درخواست مجوز داد.
عملا زیر مجموعه صنف نباید سرور مجازی بفروشه.
و خیلی محدودیت های دیگر.
کسایی که نشستند تصمیم میگیرند به جرات میگم از فضای اینترنتی و خرید و فروش های آن هیچ اطلاعاتی ندارند و حداکثر اطلاعات آنها در حد یک مغازه کامپیوتری هست و هنوز کار یک شرکت هاستینگ را درک نمیکنند
یا مثلا همین الان یک نکتش به نظرم مشکل داشت :
10.کارشناس فروش تمام وقت جهت رسیدگی به درخواستها و پاسخدهی به صورت تلفنی و حضوری وجود داشته باشد.
میشه یکی به بنده بگه کدام بانک 24 ساعته داره خدمات میده که واحد فروش خدمات بده ؟
واحد فروش رابطه کاملا مستقیم با بانک داره و وقتی مشکلی در پرداخت و ... پیش بیاد که نشه از طریق بانکداری اینترنتی پیگیری کرد باید از طریق خود بانک پیگیری بشه که ساعات اداری فقط فعال هستند.
یک سوال :
میشه به من یکی بگه خود مخابرات ساعت 3 صبح پهنای باند میفروشه که مشتری سفارش داد کارشناس فروش به آن رسیدگی بکنه ؟
و هزاران سوال و مشکلات دیگر هست این میان به نظر من بیشتر از خوشحال شدن به خاطر این طرح باعث ناراحتیه
کلا درکی از هاستینگ هیچ کدام ندارند.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
راه قطعی ای برای حل این مشکل نیست .
باید به همه فرصت داد همین بزرگ های هاستینگ کشور روزی یک مبتدی بیشتر نبودند . شما خودت وقتی اومدی تو این بازار حرفه ای بودی (یا اصلا الان هستی؟) ؟ یا به مرور زمان تجربه کسب کردی ؟ خوده بنده هم 5 سال قبل هیچی اطلاعاتی در مورد هاستینگ نداشتم ولی الان خداروشکر به خیلی مسائل مسلط هستم. خود شمال دوست داشتی چند سال قبل که تجربه ای نداشتی به این شکل باهاتون برخورد شه ؟ اگر این برخود با شما می شد الان به تجربه ای که الان دارید می رسیدید؟ ( بنده نمیدونم دقیقا چقدر دانش فنی دارید و قطعا داشنی که الان دارید با داشنی که برای اولین بار داشتید قابل مقایسه نیست) .
باید به همه فرصت داد مشتری ای که سرش کلاه میره از بی دقتی و کم دانشی خودش هست (به بازار هاستینگ هم ربطی نداره همجا به همین شکله)
فروشنده ها هم نباید نگران د-زدیده شدن مشتریاشون باشند برای کسی که معتبر باشه و کار بلد همیشه مشتری هست . اون هایی که مشکل دارند همیشه از این مسئل حراسونند
یا حق
ویرایش توسط shahab-f : October 16th, 2013 در ساعت 12:56
@ roobina
فکر میکنم تمام وقت، منظورشون وقت اداری باشه.
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
اتفاقا منظورشون را بلد هستند درست بیان کنند و منظورشون ساعت اداری نبوده مورد 17 را ببینید.17. کارشناس پشتیبانی تمام وقت مستقر در محل شرکت حضور داشته و برقراری ارتباط تلفنی با کارشناس پشتیبانی در تمام ساعات اداری مقدور باشد.
پشتیبانی همیشه باید باشه اما ساعت اداری هم پاسخ گویی تلفنی و حضوری داشته باشه. اگر منظور از تمام وقت ساعت اداری بود میگفتند :
17. کارشناس پشتیبانی در تمام ساعات اداری مستقر در شرکت حضور داشته و برقراری ارتباط تلفنی با کارشناس پشتیبانی مقدور باشد.
جملات بالا باید دقیق باشه و اگر یک موقع شکایتی یا چیزی باشه یه یک وکیل هم این متن قوانین را نشان دهید منظور را نگاه نمیکنه و میگه معنیش 24 ساعته هست.
البته شاید هم هنوز بنده درست متوجه نشدم اما مطمئن هستم منظور از تمام وقت حداقل ساعت اداری نیست وگرنه ذکر میکردند ساعت اداری همانطور که بقیه موارد را ذکر کردند.
به نظر من اصلا وضع قوانین توسط کسایی که درس خواندند فقط و حتی نت هم نیامدند ببیند چه خبره کار درستی نیست و نتیجه نمیده و باید از افراد با تجربه کاری در همین ضمینه استفاده کنند.(همیشه هم همینطور بوده)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 16th, 2013 در ساعت 13:03
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)