-
October 16th, 2013, 03:46
دامنه جدید و پارک دوماین و مشکل
با سلام
سایت من ف.ی.ل.ت.ر شد و یه دامنه جدید گرفتم و پارک دوماین کردم... ولی حالا وقتی وارد سایتم میشم...ظاهر سایت تغییر کرده! یعنی بک گراند برداشته شده و بعضی از عکس ها و لوگو نیست یا خراب شده.. این ها دقیقا موقعی اتفاق افتادن که من دامنه جدید رو پارک کردم.. دوستان شرمنده سوالم گنگ بود و اگر مشخصاتی یا چیزی میخواین بگین تا در اختیار بزارم.. ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
October 16th, 2013 03:46
# ADS
-
October 16th, 2013, 03:51
پاسخ : دامنه جدید و پارک دوماین و مشکل
فکر می کنم باید وارد پنل ادمین سایتتون بشید و آدرس سایت رو به آدرس جدید تقییر بدید
یا با قند شکن تست کنید ببینید درست میشه !؟
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
October 16th, 2013, 03:58
بله دوست عزیز تغییر دادم
با قندشکن درست میشه ولی بدون قند شکن نه
-
-
October 16th, 2013, 05:05
خب مشخصه ! شما از سیستم وردپرس استفاده می کنید و آدرسی که روش وردپرس ست بوده *****شده در نتیجه استایل ها و css هم *****شدن ( با توجه به این که با آیپی خارجی لود میش) به خاطر همین رو آیپی ایران به علت لودنشدن استایل سایت بهم ریخته نمایش داده میشه
ویرایش توسط shinsilvers : October 16th, 2013 در ساعت 05:07
-
-
October 16th, 2013, 09:48
عضو انجمن
من هم با shinsilvers موافقم.
باید برید و توی database و فایل ها referenceها به دامنه قبلی رو با دامنه جدید replace کنید. Notepad++ مثل آب خوردن این کار رو براتون انجام میده.
-
-
October 16th, 2013, 12:08

نوشته اصلی توسط
shinsilvers
خب مشخصه ! شما از سیستم وردپرس استفاده می کنید و آدرسی که روش وردپرس ست بوده *****شده در نتیجه استایل ها و css هم *****شدن ( با توجه به این که با آیپی خارجی لود میش) به خاطر همین رو آیپی ایران به علت لودنشدن استایل سایت بهم ریخته نمایش داده میشه

بله دوست عزیز درسته... راه حل چیه؟ چکار کنم؟
-
-
October 16th, 2013, 12:10

نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
من هم با
shinsilvers موافقم.
باید برید و توی database و فایل ها referenceها به دامنه قبلی رو با دامنه جدید replace کنید. Notepad++ مثل آب خوردن این کار رو براتون انجام میده.
ممنون بابت راهنمایی ... میشه دقیقا و قدم به قدم بگین کجا برم؟؟
ممنون
-
-
October 16th, 2013, 13:21
عضو انجمن
من جوابتون رو تو اون پست دادم
لطفا چند جا پست نزنید!
http://www.webhostingtalk.ir/f59/94832/#post895825
-