سلام
این سایت رنک نداره چرا؟
سلام
این سایت رنک نداره چرا؟
فروختن هندی ها 50 ٪ سایت دومین ها برا ایرانی ها بوده حالا آوردن رو این سایتعجب
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
ماشالله چقدر زاد و ولدشون زیاده. تا چند روز پیش میگفتن realtimeregister خواهرشونه، فکر کنم resello رو جدیدا زاییدن، شده ابجی کوچیکه. ولی بهترین کار رو کردن که یک سایت جدید زدن. خیلی هم به نفعشون شد.
خیالتون راحت باشه
خودشون هم یوزر هارو منتقل میکنند هم موجودی و ... رو
کلا این سایت هم مال خودشونه که قراره فعال بشه
شما فقط منتظر ایمیل باشید
یه دامنه خیلی خیلی مهم دارم که زمان انقضاش نزدیکه
فکر کنم بهتره سریع تر تمدیدش کنم
مشکل اکثر دوستان این هست که شناخت کافی از هندی ها ندارند ! و نمی دونند که هندی ها راضی به از دست دادن حتی یک مشتری هم نمیشندو همچنین سایت Resello هم مال بروبچ و هموطنای رسیلرکلاب هست و تقریبا از همون سیستم رسیلرکلاب استفاده می کنه (با تغییرات خاص) و چون رسیلرکلاب برای بین المللی شدن ماهیتش رو عوض کرده و میخواد آمریکایی بشه همه یوزرهای کشورهای تحریم شده رو به Resello منتقل میکنه تا از سوی دولت آمریکا برای کسب و کارش مشکلی ایجاد نکنند - و همینطور Resello یک شرکت کاملا هندی هست و مشکلی از طرف دولت آمریکا براش ایجاد نمیشه، و اگه دامنه های ایرانی و دیگر کشورها به این شرکت منتقل بشند هم اعتبارش بالا میره و هم رنکش !
ویرایش توسط Kian : October 16th, 2013 در ساعت 01:05
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
این یعنی چی ؟؟؟
We will keep the DNS active till 10th of November.
من فکر میکنم اینکه این سایت Resello وابسته به ریسلرکلاب هست جای خوشحالی داره
چون ریسلرکلاب تا قبل از این موضوع چند سال سایتی امن و مطمئن برای ایرانی ها بود و مطمئنا با توجه به مشتری های زیادی که از ایران دارن کاری نمیکنن که این همه مشتری رو از دست بدن
من به این سایتی که معرفی کردن خوش بین هستم
ویرایش توسط persianboy : October 16th, 2013 در ساعت 01:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)