-
October 13th, 2013, 17:28
صدور ویزا کارت مجازی دارای سوییفت کد و حساب بانکی -وریفای پی پال-بی نام -قابل...
با سلام
از ايشون خريداري كردم !!
مرسي كارشون خوله !
خيلي كمك كردن فقط مونده كه وريفاي كنم باهاش پي پالم رو!!
كه هر وقت تمام شد ميگم
-
-
October 13th, 2013 17:28
# ADS
-
October 13th, 2013, 17:52
عضو جدید
پاسخ : صدور ویزا کارت مجازی دارای سوییفت کد و حساب بانکی -وریفای پی پال-بی نام -قابل شارز-فقط 45 هزار تومان
شماره تماس لطفا
ضمنا از دوستان با تجربهی انجمن اگر دوست عزیزمون رو تایید کنن ممنون میشم. البته فک کنم wht مدتیه که پست تایید رو اسپم حساب می کنن !!
-
-
October 14th, 2013, 12:31
پاسخ : صدور ویزا کارت مجازی دارای سوییفت کد و حساب بانکی -وریفای پی پال-بی نام -قابل شارز-فقط 45 هزار تومان

نوشته اصلی توسط
sirpasha
شماره تماس لطفا
ضمنا از دوستان با تجربهی انجمن اگر دوست عزیزمون رو تایید کنن ممنون میشم. البته فک کنم wht مدتیه که پست تایید رو اسپم حساب می کنن !!
پیام دادم خدمتتون
-
-
October 16th, 2013, 00:22
عضو انجمن
سلام من تایید می کنم ایشون رو . البته ممکنه کارتشون بعضی جاها قبول نکنن مثلا گوگل والت اما اکثر جاها قبول کردند .
حساب بانکی رو هم امتحان کردم سالمه سالمه ...
-
-
October 16th, 2013, 01:06
دوست عزیز یک سوال داشتم اینکه اگر پی پال آمریکا باشه امکانش هست که کارت رو با اون حساب شارژ کرد ؟؟؟ یا کارمزد میگیره یا اصلا نمیشه؟؟؟
-
-
October 16th, 2013, 10:46

نوشته اصلی توسط
bobak
دوست عزیز یک سوال داشتم اینکه اگر پی پال آمریکا باشه امکانش هست که کارت رو با اون حساب شارژ کرد ؟؟؟ یا کارمزد میگیره یا اصلا نمیشه؟؟؟
سلام تست نشده و اطلاعات کاملی در این مورد ندارم
با حساب پی پال لهستان تست شده کاملا جواب داده و قابلیت withraw (برداشت ) به حساب بانکی به صورت رایگان در پی پال لهستان وجود داره
-
October 16th, 2013, 20:45
اکثر کارتهای که دارای حساب بانکی هستن مسدود و پول کاربران بلاک می شود . شما چه تضمینی برای این کار میدید ؟
-
-
October 16th, 2013, 20:53

نوشته اصلی توسط
fausjus
اکثر کارتهای که دارای حساب بانکی هستن مسدود و پول کاربران بلاک می شود . شما چه تضمینی برای این کار میدید ؟
سلام دوست عزیز
1-اگر از ای پی ایران استفاده نشه و کار های غیر قانونی مثل شرکت در سایت های شرط بندی و .... انجام نشه دلیلی نداره مسدود نشه
2-اکثر دوستانی که میفروشن و صادر میکنند هم دارای حساب بانکی هستند اگر نسدود شدنی بود تا حالا برای همه مسدود شده بود
3-اگر کارت های ما مسدود میشن مستر هایی که شما میفروشید هم باید بلوک بشند دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/f172/92905/
لطفا روش های بهتری برای بالا بردن فروشتون استفاده کنید دفعه بعد گزارش میشه البته در کمال احترام به شما
-
October 16th, 2013, 20:57

نوشته اصلی توسط
irtk
سلام دوست عزیز
1-اگر از ای پی ایران استفاده نشه و کار های غیر قانونی مثل شرکت در سایت های شرط بندی و .... انجام نشه دلیلی نداره مسدود نشه
2-اکثر دوستانی که میفروشن و صادر میکنند هم دارای حساب بانکی هستند اگر نسدود شدنی بود تا حالا برای همه مسدود شده بود
3-اگر کارت های ما مسدود میشن مستر هایی که شما میفروشید هم باید بلوک بشند دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/f172/92905/
لطفا روش های بهتری برای بالا بردن فروشتون استفاده کنید دفعه بعد گزارش میشه البته در کمال احترام به شما
دوست عزیز چه ربطی به سوال من داره اینایی که میگین ؟
عرض میکنم چه تضمینی وجود داره فردا بخریم و بعدا کارتها بلاک بشه . همه میدونن مستر کارت به تحریمات زیاد کاری نداره .
من سوال می کنم چون ما ویزا کارت فروش نداریم و مشتریانی که سوال می کنن شما رو معرفی کنیم . شما هم اینطور جواب بدین دیگه ارزش نداره معرفی کنیم
-
-
October 16th, 2013, 21:09

نوشته اصلی توسط
fausjus
دوست عزیز چه ربطی به سوال من داره اینایی که میگین ؟
عرض میکنم چه تضمینی وجود داره فردا بخریم و بعدا کارتها بلاک بشه . همه میدونن مستر کارت به تحریمات زیاد کاری نداره .
من سوال می کنم چون ما ویزا کارت فروش نداریم و مشتریانی که سوال می کنن شما رو معرفی کنیم . شما هم اینطور جواب بدین دیگه ارزش نداره معرفی کنیم
دوست من کفتم
در دو حالت احتمال داره مسدود شه و شما که کارتون این هست باید بدونید چیه
1-اگر از ای پی ایران استفاده نشه و کار های غیر قانونی مثل شرکت در سایت های شرط بندی و ....
اگر از ایپی ایران استفاده نشه دلیلی بر مسدودیت نداره --چون از کجا بفهمند شما ایران هستی و جزیی از تحریم ها
2-اگر در سایت های غیرقانونی استفاده نشه که هم دلیلی دیگر وجود نداره جهت مسدودیت
من خودم یک سالی هست از این نوع کارت ها استفاده میکنم تا به حال مشکلی نداشتم چون به مواردی که گفتم رو رعایت کردم کامل
از پیشنهادتون متشکرم
ویزا خواستید میتونم باهاتون همکاری خوبی داشته باشم
تشکر از شما
-