ویندوز لب تاب 32 باشه یا 64 ؟ چرا ؟
رم 4 گیگ دارم
ویندوز لب تاب 32 باشه یا 64 ؟ چرا ؟
رم 4 گیگ دارم
64 بهتره سرعتش با لاتره و اینکه بیشتر نرم افزار ها 64 بیتی هستن
بزودی خبرهای خوش !!!!
32 بیت یا 64 بیت؟
نی یا لوله پالایشگاه؟ فرض کنید شما مقدار بسیار زیادی مایع را از جایی به جای دیگر منتقل کنید. این انتقال را هم میتوانید با نی انجام بدهید و هم با لوله پالایشگاه. بدیهی است با لوله پالایشگاه بهتر است چون در یک زمان میتوانید حجم بسیار بالاتری را جا به جا کنید.
این یک مثال اغراقآمیز بود ولی در مورد بیتها هم همینطور است. توی معماری 32 بیت شما حجم کمتری را میتوانید نسبت به 64 بیت آدرسدهی کنید. این باعث میشود که فقط بتوانید تا حد کمتری پردازش اطلاعات را انجام بدهید.
من به شما این اطمینان را میدهم که نیازی نیست بروید یک دوره معماری کامپیوتر را بگذرانید تا فرق این دو تا را بفهمید چون واقعا فرق این دو، تا همینجا به درد شما میخورد. تا این حد که بدانید در یک لوله 64 بیتی بیشتر از یک لوله 32 بیتی میتوان مایع عبور داد ( در یک ساختار 64 بیتی میتوان اطلاعات بیشتری را پردازش کرد به نسبت یک ساختار 32 بیتی ) در حدی که بتوان پاسخ کارهای سنگین این روزها را داد.
این مطلب از سایت تبیان بود
چون لپ تاپ ها معمولا منابع سخت افزاری بالاتری دارند بهتر است از 64 استفاده بشه
سلام
64 بیت
مشکلی در استفاده از نرم افزار ها پیش نمیاد ؟
نسخه ۳۲ بیت ماکزیمم از ۳ گیگ رم پشتیبانی میکنه وعملا یک گیگ از رم لپ تاپ شما بلااستفاده میمونه.
خیر مشکلی با نرم افزار ها نیست (حداقل من تو این۴ ، ۵ سال اخیر مشکلی نداشتم)
با سلام
در نظر داشته باشید که 64 بیت شارژ بیشتری استفاده می کند
ویندوز 64 بیتی از توان کامل قطعات در سیستم استفاده میکنه و همچنین درایورهای اغلب لپ تاپ ها با ویندوز 64 بیت سازگار است . برخی از نرم افزار های 32 بیتی شاید به مشکل بر بخورند ولی بیشترا نصب میشود و به تشخیص ویندوز در پوشه programs file (x86) ذخیره میشود.
چون رمتون 4 هست 64! 1گیگ رو استفاده نمیکنه و 64 سرعت بالاتری داره ولی چون لپ تاپه باتریتون زودتر خالی میشه ببینید چقدر دسترسی به برق دارید بعد تصمیم بگیرید!
x86_64 سرعت واگرایی پردازنده ۲ برابر از معماری ۳۲ بیت هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)