نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: سوالات مهم و متداول من و خیلی های دیگر قبل از راه اندازی هاستینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

پیش فرض پاسخ : سوالات مهم و متداول من و خیلی های دیگر قبل از راه اندازی هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyajabbarisani نمایش پست ها
    اقا واقعا دستت درد نکنه شرمنده ام کردی مرسی داداش.
    فقط یه چند تا چیز: اول اینکه درباره سوال اول نفرمودید که این کار چگونه امکان پذیر هست
    دوم اینکه برای هاست دهی بهتره سی پنل ویژه سرور اختصاصی رو رو سرور اختصاصی نصب کنیم و هاست بدهیم یا اینکه روش یه سرور مجازی بزنیم و نسخه سرور مجازی رو رو اون نصب کنیم و هاست بدهیم؟ در کل چرا اونی که برا اختصاصیه قیمتش خیلی فرق داره؟
    سوم هم اینکه به جای 10 پاسخ 11 رو دادید اگر به سوال 10 هم پاسخ بدهید واقعا ممنون می شوم
    بازهم مرسی
    ای کاش جای چند دکمه تشکر بود همه اش رو می زدم.
    شما می توانید از سرور هاستینگ از طریق کنترل پنل بک آپ تهیه نمایید و سپس بک آپ را به سرور دیگر منتقل کنید مانند بک آپ سایت ها که گرفته میشه و به سرور های دیگه منتقل میشه .
    برای شروع بهتر است که بر روی سرور مجازی کار را اغاز کنید مگر این که تجربه زیاد داشته باشید تا بتوانید جلوی ضرر و زیان را بگیرید که در این صورت می توانید سرور اختصاصی بگیرید و بر روی ان مستقیم سی پنل نصب کنید .
    در مورد این که گفتین سوال 10 را اشتباهی 11 جواب دادم باید عرض کنم خیر کاملا درست جواب دادم ممکن است اندکی گنگ نوشته ام که باعث شده شما کمی سردرگم بشید .
    منظور من این بود که شما میخواهید برای سایت های با بازدید بالا و یا کلا بر روی پکیح های هاست خود قیمت کذاری کنید باید به چندین مقوله که در حواب سوال 11 اوردم توجه کنید سپس قیمت گذاری کنید
    ان شالله این سایت هایی که هنوز هم دارند نمایندگی ریسلر کلاب ارایه میدهند به مرکز ثبت دامنه دیگری انتقال خواهند داد و ممکن است به این دلیل که از این تصمیم ریسلرکلاب 1 هفته هم نمیشه که کذشته هنوز همه خبر ندارند و همین طور که تهران هاستینگ هم در انجمن خیلی کم فعال میشند جدیدا(یا شاید هم هستند و من نمیبینم ) به هر حال و به هر صورت دیگر امگان ارایه پنل نمایندگی از این پس برای ایرانیان در ریسلرکلاب نیست و خود شرکت ریلسر کلاب ان طور که من شنیده ام خودش دامنه های همه ایرانیان را به یک مرکز ثبت هلندی که www.realtimeregister.com منتقل خواهید کرد .

2. تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)