شما می توانید از سرور هاستینگ از طریق کنترل پنل بک آپ تهیه نمایید و سپس بک آپ را به سرور دیگر منتقل کنید مانند بک آپ سایت ها که گرفته میشه و به سرور های دیگه منتقل میشه .
برای شروع بهتر است که بر روی سرور مجازی کار را اغاز کنید مگر این که تجربه زیاد داشته باشید تا بتوانید جلوی ضرر و زیان را بگیرید که در این صورت می توانید سرور اختصاصی بگیرید و بر روی ان مستقیم سی پنل نصب کنید .
در مورد این که گفتین سوال 10 را اشتباهی 11 جواب دادم باید عرض کنم خیر کاملا درست جواب دادم ممکن است اندکی گنگ نوشته ام که باعث شده شما کمی سردرگم بشید .
منظور من این بود که شما میخواهید برای سایت های با بازدید بالا و یا کلا بر روی پکیح های هاست خود قیمت کذاری کنید باید به چندین مقوله که در حواب سوال 11 اوردم توجه کنید سپس قیمت گذاری کنید
ان شالله این سایت هایی که هنوز هم دارند نمایندگی ریسلر کلاب ارایه میدهند به مرکز ثبت دامنه دیگری انتقال خواهند داد و ممکن است به این دلیل که از این تصمیم ریسلرکلاب 1 هفته هم نمیشه که کذشته هنوز همه خبر ندارند و همین طور که تهران هاستینگ هم در انجمن خیلی کم فعال میشند جدیدا(یا شاید هم هستند و من نمیبینم ) به هر حال و به هر صورت دیگر امگان ارایه پنل نمایندگی از این پس برای ایرانیان در ریسلرکلاب نیست و خود شرکت ریلسر کلاب ان طور که من شنیده ام خودش دامنه های همه ایرانیان را به یک مرکز ثبت هلندی که www.realtimeregister.com منتقل خواهید کرد .