نوشته اصلی توسط
besthosti.com
1-بله شما هر زمان که نیاز ببینید توانایی انتقال از مجازی به اختصاصی و حتی بالعکس را دارید .
2-شما میتوانید توسط واسطه سرور را خریداری نمایید که در صورتی که واسطه معتبر باشه و از نظر پشتیبانی خوب باشه حتی بهتر از خرید مستفیم است
3-خیر گیر نمیدهند
5-شما در صورتی میتوانید ماشین های مجازی مختلف بر روی سرور ارایه دهید که بر روی ان سرور اختصاصی سیستم عامل مجازی ساز را نصب کرده باشید و در عیر اینصورت نمیتوانید این کار را انحام دهید برای سوال بالا هم شما نمی توانید این کار را انجام دهید
و در رابطه با بخش دیگری از سوال شما درباره لایسنس بود باید بگم که میتوانید از نسخه هایی که نیاز به لایسنس نداره استفاده نمایید:دی
6-در سی پنل نسخه وی پی اس خوب از اسمش مشخص است برای وی پی اس است و نمی توان بر روی سرور اختصاصی نصب کرد
7-خیر کافی نیست به نظر من بهتر است که حداقل از پورت 1 گیگ استفاده نمایید
8-لایت اسپید دارای سرعت لود صفحات بالاتری می باشد ولی میبایست هزینه لایسنس ارایه شود ,ولی اپاچی در صورتی که نوسط یک متخصص کانفیگ بشه بسیار خوب عمل خواهد کرد و همچنین آپاچی یک وب سرویس رایگان است و نیازی به لایسنس ندارد .
9-برای ثبت دامین از هم اگنون به دلیل این که ریسلر کلاب تحریم را شروع کرده نمی توانید در این دوجا ثبت کنید باید از شرکت های دیگه ای که دامین ثبت می کنند استفاده نمایید که با ایران مشکل ندارند
10-این که قیمت گذاری کنید بستگی به شرایط و هزینه سرور و همجنین میزان مشتری های با بازدید کم و همچنین مقدار مشتریان با بازدید بالا دارد چون باید طوری قیمت گذاری کنید که برای هر دو گروه مناسب نباشه و در صورتی که خود شما هم ضرر نگنید
در کل بحث قیمت گذاری یک بحث فوق العاده سخت و سنگین است که الان هم از حوصله من خارج هست که اینحا توصیح بدهم
فردا در یاهو به من پی ام بدهید تا به یه قیمت گذاری مناسب انجام دهیم .
11-البته به احتمال زیاد 20 تومان برای یک ماه بوده و 300 هزار تومان هزینه یک ساله بوده است .
قیمت گذاری به صورت عمده به مقدار مشتری ,هزینه سرور ,هزینه ارز,مقدار پشتیبانی و همچنین مقدار سودی که شما نیاز دارید
البته برای کسانی که میخواهند تازه شروع کنند بهتر است که به فکر سود بیشتر نباشند ,بهتر است که به فکر کسب اعتبار از طریق فروش با کیفیت باشند .