با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی

من به امید خدا می خواهم یه هاستینگ راه اندازی کنم و چند تا سوال کلیدی می پرسم که امید وارم پاسخ های مناسبی رو دریافت کنم.

لازم به ذکر است که بخش خاصی برای مباحث راه اندازی هاستینگ نبود و مجبور شدم اینجا تایپیک رو ایجاد کنم اگه جای دیگه باید می بود از مدیر انجمن تقاضای انتقال دارم. با تشکر.

سوالات:

1. در صورتی که من یک سرور مجازی خریده باشم و هاستینگ رو روی ان راه اندازی کرده باشم، ایا بعدا امکان انتقال ان به سرور اختصاصی هست؟ ایا انتقال راحت هست؟ کمی توضیح دهید لطفا.

2. ایا بدون داشتن پاسپورت می تونم از هتزنر سرور بگیرم؟ مثلا بدم یکی از شرکت های پرداخت اینترنتی پرداخت کنه؟

3. اگر در هتزنر whmcs و نرم افزار های مشابه نخسه نال شده باشه گیر می دهند؟

4. با مجازی ساز زن می شود در محیط کامند لاین سرور مجازی ساخت؟ یا باید رابط گرافیکی نصب باشد؟

5. اگر من سرور اختصاصی ام رو لینوکس بزنم میشه با زن سرور مجازی ویندوز داد؟ اگر بلی ایا هزینه لاینس ویندوز می خواهد؟ چقدر؟

6. فرق بین cpanel اختصاصی و cpanel VPS در چیست؟ اخه مثل اینکه هر دو قابل نصب روی سرور اختصاصی است؟

7. برای ارائه هاست دانلود پورت 100 مگابیت کافیه؟

8. اپاچی بهتر اس یا لایت اسپید؟ هزینه لایت اسپید چقدر است؟

9. برای ثبت دامین، سایت دایرکت ای جایی نداره که ثبت نام کرد، ایا ریسلر کلاب امنیتش کمتر از دایرکت ای نیست؟ برای ثبت دامنه ای ار چیکار کنم (با مبلغ 3900 تومان فکر کنم می گفتن)

10. اگه تو سه تا سایت با بازدید متوسط 40 هزار نفر روزانه تبلیغ بدهم ماه اول چقدر می تونم بفروشم؟ و به نظرتون در امد ماهیانه این کار در سال اول و دوم و سوم چقدر است حدودا؟

11. قیمت ها تو بازار خیلی متفاوت هست برای هاستینگ، از 20 هزار تومان واسه یک گیگ گرفته تا 300 هزار تومان، مبلغ مناسب واسه این کار به نظر شما چیه؟

ببخشید سوالام زیاد و چند قسمتی شد.
واقعا ممنون می شوم اگه کسی یه پاسخ جامع و کامل بده.
با تشکر