نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

موضوع: پـیـشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندزو از فرانسه با پورت 1 گیگابیت فقط 11 تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

16 پاسخ : پـیـشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندزو از فرانسه با پورت 1 گیگابیت فقط 11 تومان

سلام

یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی. پس کلا بیخیـــال کیفیت و پشتیبانی میشوند و با خیال راحت روی جذب مشتری جدید ماه اولی تمرکز می کنند . اینطوری هم دغدغه پشتیبانی رو ندارن هم اینکه درآمد بیشتر و کار کمتر
    همین تفکره که باعث میشه شرکت ها و افراد ارائه دهنده ی اینگونه سرویس ها به کیفیت نیندیشند و مشتری سرگردان به سمت سایر سرویس دهندگان (احتمالا تله ها) هدایت بشه

تیکت ها زیاد بود بیخیال شدیم (Ctrl+A & Shift+Del)

خوب عزیز جان شما نباید مشتریتو توی بلاتکلیفی و بدبختی ولش کنی، لا اقل میتونی یک ایمیل به تمام اعضا بفرستی و موضوع رو در میون بگذاری نه اینکه غایم بشین (البته قبول داریم که در چنین مواقعی ممکنه حجم زیاد تیکت آزارتون بده ولی اگر کسی میخواد راحت باشه و اذیت نشه نباید کلا سرویس بده)

2. تعداد تشکر ها از science به دلیل پست مفید

عضو انجمن rayannet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    275
    تشکر تشکر شده 
    235
    تشکر شده در
    183 پست

پیش فرض پاسخ : پـیـشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندزو از فرانسه با پورت 1 گیگابیت فقط 11 تومان

یکی از دوستان از احترام به مشتری گقت ولی در جوابش باید بگم که این شرکت ها (کسانی که درست سرویس نمیدن به درست و حسابی ها بر نخوره) کل در آمدشون از فروش وی پی اس و ... به هر شخص در ماه اول است چرا که شخص در ماه های بعد هرگز چیزی از اون ها نخواهد خرید بخاطر کیفیت پایین سرویس و عدم پشتیبانی
    این تصور شما کاملا اشتباه است دوست عزیز؛ اگر ماه اول فروش ما بود پس چرا 2 سال داریم کار میکنیم ؟! در ضمن اینو میتونم بهت تضمین بدم بنده تا یکسال هم فروش نداشته باشم قادر هستم تا یکسال هزینه سرور را پرداخت کنم. در ضمن درامد 5 ماه شما گردش حساب یکروز بنده است
    همانطور که عرض کردم این یک شغل دوم من هست و شغل اصلی بنده اینکار نیست که بخوام تمام وقتم روی اینکار بزارم.

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (11 عضو و 3 مهمان) در حال قضاوت هستند ! در آینده مشخص خواهد شد ، شما درست می گید یا بقیه
    اولا شما مشتری ما نیستید پس این موضوع اصلا به شما مربوط نمی شود !
    بنده هم قبول دارم سرور مشکل داشت و هنوز هم کمی مشکل دارد و در حال رفع ان هستیم, و با توجه به قوانین OVH که بسیار حساس به Spam , Attack هستند برخی ها این موضوع و بسته شدن ای پی انان توسط دیتاسنتر خودشان را با این موضوع داخل کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)