منم ايشون را تاييد نميكنم !!
اين آقا يك اكانت تست به من دادند و گفتند پورت يك گيگ هست( البته بگذريم در سايتشون نوشتند 100 مگابايت هستند اما به من گفتند يك گيگابايت هست و كلي روش اصرار ورزيدند ! ) توي دانلود سرعتي كه ميداد بين 123 تا 700Kb/s بود. بهشون گفتم قضيه اينه گفتند نه امكان نداره! گفتم من قبلا سرويس داشتم با پرت يك گيگ با سرعت 90 تا 100 مگابايت دانلود ميكردم اما اين به يك مگابايت هم نميرسه سرعت گفتند بايد با دانلود منيجر دانلود كني ! گفتم روي اون سرويس قبليم بدون دانلود منيجر سرعتم 90 بود توي سرويس شما با دانلود منجير فقط شد دو مگابايت ! حتي عكس هم گرفتم براشون گذاشتم
ايشون زيربار نرفت گفت لينك بده تست كنم، گفتم كلي سايت دانلود هست شما دانلود كن تست كن ضمن اينكه عكس هم برات گذاشتم
جواب دادند :
Salam,
doste aziz shoma kharidar hastid ?!
Link bedid ma ham test konim ta bebinim 700 kb/s speed dara ,ma ta alan be har moshtari test dadim hanoz nagoftim variz karda va hanoz ham vaght ok kardan service hashon ham hata nakardim hanoz , pas aga 700 kb/s hast behtara az jai diag begirid ke ba port 100 mb/s download midan
Account shoma Disable shod.
حالا : 1- خوب سرويس شما اين سرعت را داشت تخسير منه ؟
2- حالا شما چرا براي بازارگرمي مياي دروغ ميگي كه هنوز نگفتي پول را واريز كردن ؟

كجاي دنيا هنوز يچي نشده پول به حسابت واريز ميكنن ؟
3- بدتر از اون اينكه شما با افتخار ميگي پول واريز كردن هنوز وقت نكردي اكانت رو فعال كني ! اگر واقعا راست بگي بايد باز هم تاسف خورد كه مشتري پول را واريز كرده شما اكانتش رو فعال نكردي، مثلا وقت داري به ايميلهاي من جواب بدي وقت نداري اكانت مشتري بيچاره رو فعال كني ؟! تازه افتخار هم ميكني ؟!
4- پورت سرويس 100 مگابايت هست كه حتي 10 مگ هم سرعت نميده به كاربر اما هي ميخواي به اسم پرت يك گيگ بفروشي و اگر كاربر ببينه سرعت كمه و زيربار نره ميگي شما خريدار نيستي و ديگه محلش نميدي !!!!
حالا جالب هست اين آقا هي اصرار ميكنه لينك بديد تست كنم ! اخه مگه لينك دانلود قحطه ؟ شما برو از هر سايتي دوست داري دانلود كن! شايد براي اين ميگن لينك بده تا سرعت پايين را بندازند گردن هاست اون سايت و بگن پورتش محدوده و سرعتش پايينه !
بهشون گفتم شايد بين كاربران زيادي تقسيم كرديد سرعت پايين اومده با اعتماد به نفس گفتند فعلا بين 12 نفر به اشتراك گذاشته و فعلا دو رقمي نشده !!!! ( يعني بيشتر هم ميخوان بذارن اما مشتري نيست. اگر مشتري باشه بين 20 نفرم به اشتراك ميگذارند!
آخر سر خودشون از يك سايت دانلود كردند و با افتخار عكس فرستادند كه ببينيد با سرعت 15 مگابايت دانلود شده !
اولا خوب كاري داره شما براي اينكه من را راضي كني سرويس را بالاببري و يك عكس با سرعت بالا بذاري ؟
دوما عكس به درد من نميخوره! من بايد وقتي خودم دانلود ميكنم اين سرعت را به من بده. اكانت تست هم براي همين هست و گرنه خوب فروشنده ميگه سرعت بالاي صد گيگا هست ! من دارم با سرعت 700 كيلوبايت دان ميكنم شما ميگي نه اينطور نيست و پورت يك گيگا هست
سوما آخر سر گفتيد اين سرويس ما هست اگر ميخواي در خدمت هستيم. يعني اخر خودشون هم نتونستند يك سرعت بالا بگيرند در صورتي كه عكسي كه گذاشتند با سرعت 39 مگابايت دانلود ميكنه و همچنين معمولا با پورت يك گيگ كاربران با سرعتي بين 80 تا 100 مگابايت در ثانيه دانلود ميكنند.
شما توي پرشين تولز هم تاپيك زدي اونجا هم به كاربران محل ندادي و از دستت ناراضي بودن . اصولا شما مياي تاپيك ميزني زود سرور رو بفروشي بري . ديگه بعدش چي ميشه و مشتري برات مهم نيستند تا وقتي كه سرويست فروش نرفته جواب قشنگ ميدي بعدش ديگه حتي جواب سلامشم نميدي ! همانطوري كه ديدم دوستانم ايميل دادم و يا جواب نداديد و يا برخورد ... كرديد . اگر اين دوستمون هم واقعا توهيني كردند بايد سرويس قطع بشه و پولشون رو نديد ؟ توي دنياي كوچيك شما اين قانون هست كه بايد قطع بشه . كسي كه مياد براي خودش قوانين فضايي وضع ميكنه نميشه ازش انتظار داشت فورشنده و پشتيبان خوبي باشه
اون به شما بد حرف زد ( بگذريم كه اگر درست كار كنيد مشتري ناراحت و عصباني نميشه و حرف بد نميزنه. احترام آدمها دست خودشون هست وقتي خودشون اينطوري برخورد ميكنند چه انتظاري دارند كه ادمها باهاشون خوب برخورد كنند ؟؟!!) حالا سرويسش رو قطع كرديد چرا پوش رو پس نميديد ؟!! حتما طبق قوانين شما پول براي جريمه گرفته ميشود. فتوي جديد هست ؟!
اين رو بدونيد حق الناس و پول حروم از توهين و .. بدتره، خداوند همه گناهان رو ميبخشه جز حق النس را پس اگر واقعا اخلاق مدار هستيد سعي نكنيد يك كالاي معيوب را با اسم چيزي ديگر و بالاتر به مردم غالب كنيد و در برابر پولي كه ميگيريد پشتيباني درستي داشته باشدي و پول كسي را نخوريد . همه چيز رو هم قبلا از خريد به مشتري بگيد تا بدونه. بعد از خريد قوانيني براي خودتان وضع كنيد صحيح نيست !