نقل قول نوشته اصلی توسط ™StarHost نمایش پست ها
من معمولا دخالت نمیکنم تو این بحث ها ، ولی شما با این جمله کل کابران وب هاستینگ تالک رو دارید زیر سوال میبرید ، شما خودت داری تو این انجمن کار میکنی ، فکر کنم خیلی دست بالا گرفتید خودتون رو ...
موفق باشید
دوست عزیز خودمم دست کم نمی گیرم؛ چون از شما و امثال شما خیلی بزرگ تر هستیم و اگر نیاز باشه به موقعه اش اثبات خواهم کرد.
هر کس تشریف اورد جهرم با بنده تماس بگیره تا دفتر کاری که بنده داریم ببینن شاید متوجه شوید در صورت نیاز هم تصاویری از اون قرار خواهم داد و مطمئن باشید از 250 نفر که در انجمن اینجا فعالیت میکنن فقط 1 نفر دفتر دارند. چند نفر مثل Afraweb.net , عصر نت اقای امیری , parspack که دیگه فعالیت نمی کنن دفتر دارن و شماها با یک ریسلر ماهی 10 تومان دادید اومدید مطمئن باش کسی که 3-4 میلیون سرمایه گذاری میکنه واسه اینکار عمرا بیاد تو این انجمن ها ! همانطور که الان شاهد این قضیه هستیم.

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

بنده از داخل وی پی اس فرانسه (همین جدیده) شروع به دانلود فایل های وی پی اس قبلی کردم اما مشکل اینجا بود که سرعت انتقال تنها 10KB/s بود که این رقم پس از چند ساعت به 2KB/s کاهش پیدا کرد
متاسفانه دیتاسنتر گیگا پورت ما به 10 mb/s محدود کرده بود و کاری از دست ما ساخته نبود !

حالا اینجا مهمترین مساله ای که برای بنده مطرحه اینه که :

چرا آقای مدیر سایت که اقدام به فروش میکنه در حالیکه آنلاین هست (چراغ گوگل تاک ایشان روشن هست و گاهی idle میشه و مجدد روشن میشه گاهی دوباره خاموش میشه و ... در یاهو هم آنلاین هستند ولی کلا پاسخ نمیدهند) ، پاسخ تیکت،ایمیل،پیام،تلفن و موبایل را نمیدهند
چون از طریق چت مشکلی حل نمیشه, شما تیکت کنید در اسرع وقت انجام خواهد شد. چون در این مدت و مشکلات به وجود امده واقعا حجم تیکت ها بالاست

در پایان من برای ایشون آرزوی موفقیت میکنم
متشکرم, انشا الله شما هم در تمام مراحل زندگی قطار ارزوهایتان بر ریل خوشبختی در حال حرکت باشد

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط ™StarHost نمایش پست ها
من معمولا دخالت نمیکنم تو این بحث ها ، ولی شما با این جمله کل کابران وب هاستینگ تالک رو دارید زیر سوال میبرید ، شما خودت داری تو این انجمن کار میکنی ، فکر کنم خیلی دست بالا گرفتید خودتون رو ...
موفق باشید
در ضمن خداوکیلی شما با چقدر سرمایه این کار رو شروع کردید ؟! Maximum = 50 toman
درسته ؟ 2 خط ایرانسل = 5000 تومان ریسلر = 5000 تومان برای شروع فرض بگیر 1 گیگ
ثبت سایت = 9500 تومان
در ضمن منتظر جواب شما هستم چون اگر نیاز بشه باید چیزی های رو ضمیمه کنم که یکم ...