سلام.
بله ، برای پلتفرم VMware 5.X طراحی و پیاده سازی شده. هم با VCenter کار می کنه و هم با خود ESXi بطور مستقیم. هیچ منبعی از سیستم شما اشغال نمی کنه. اگر امتحان کرده باشید ابزار های آلترناتیو برای مانیتورینگ ترافیک به طور کلی از این 3 ساختار استفاده می کنند.
- VCenter Charge back
- پروتکل SNMP
- ابزار های کنترل IP مانند Mikrotik Software Router
مزایا و معایب هر کدوم رو براتون توضیح میدم.
- Chargeback Machine متعلق به خود VMWare هست و کار محاسبه نرخ هزینه ها رو انجام میده و حتی پلن بازگشت سرمایه رو هم در اختیارتون میگذاره. امکان ایجاد انواع گزارش و امکان جابجایی سرور ها بین دیتاسنتر ها و ... هم در اون وجود داره. اما متاسفانه VCenter سرور خودش نیازمند کلی منابع ارزشمند سیستم هست که در حدود 6 گیگا بایت حافظه رو هدر میده و مینیمم 4 کور پردازنده قوی نیاز داره در صورتی هم که ابزار های دیگری مثل Orchestrator هم نصب بشه شما به مینیمم 8 گیگا بایت رم نیاز دارید. مشکلات دیگه ای هم که شخصاً بهش برخورد کردم مثل وجود Backdoor و اشکالات امنیتی زیاد آزاد دهنده هست. در نهایت هم ترافیک رو بر اساس ترابایت بر ساعت!! گزارش میده و خوب اصلاً گزارش دقیقی نیست.
- ابزار های برپایه پروتکل SNMP مانند PRTG ، Solar winds و ... هم متاسفانه دقیق نیستند و اگر درست از لحاظ امنیتی کانفیگ نشن میتونن مشکلات زیادی به بار بیارن. اگر بخواهیم دقت رو بالاتر بیاریم و پیک های دسترسی رو کمتر کنیم هم CPU Usage سیستم بالا میره و درد سر های خودش رو داره. برای مثال ، موردی که شخصاً بهش برخورد کردم چون SolarWinds اطلاعات رو با تاخیر به من میداد نمیشد ترافیک 80 مگابیت بر ثانیه رو تشخیص داد و تو مراکز داده ای مثل تبیان! از دست دادن همچین پیک ترافیکی معادل هستش با فاجعه مالی !
- شخصاً تجربه زیادی با میکروتیک ندارم اما خیلی سعی کردم بتونم با استفاده از اون ترافیک رو مونیتور کنم. 4 تا مشکل کلی برخورد کردم. اول اینکه ترافیک رو بر اساس IP مشخص می کرد نه پورت Ethernet. دوم اینکه با هر بار ریست شدن تمام زندگی از بین می رفت ، سوم اینکه بازم درگیر ابزار های برپایه SNMP بود. البته Queue ها هم قاعدتاً میتونست کار رو انجام بده ولی من موفق به کانفیگ کردنش نشدم. چهارم اینکه تو ترافیک های بالای 200 مگ میکروتیک دچار وضعیت بحران میشد و هم دچار کندی سرعت می شدیم و پینگ تایم به طرز فجیعی بالا می رفت.
در نهایت بعد از سر و کله زدن چند ماه با همه این نرم افزار ها تصمیم گرفتیم به ایجاد نرم افزاری که مناسب شرایط ایران باشه. بدلیل اینکه هیچ جای دیگه دنیا اینطوری که ما ترافیک رو کنترل می کنیم نمی کنن ، پس شرایط ما متفاوته.
مزایای نرم افزار ما
- نرم افزار ما از راه دور فعالیت می کنه ، یعنی شما نیاز به استفاده منابع زیادی مثل یک یا چند ماشین مجازی و غیر مجازی برای کنترل ترافیک ندارید.
- دقت نمایش ترافیک حتی تا بازه های 20 ثانیه ای و با دقت کیلوبایت
- امکان کنترل ماشین مجازی به صورت خودکار و دستی ، یعنی صاحب ماشین مجازی میتونه از داخل پنل سرور رو ریست و خاموش و روشن کنه و گزارش ترافیک مصرفی خودش رو ببینه.
- غیر فعال کردن خودکار ماشین در صورت تمام شدن ترافیک مجاز
- ارائه گزارش مالی روزانه و ماهیانه برای فعالیت هر ماشین
- امکان کنترل سطوح دسترسی
- قفل کردن ماشین مجازی توسط مدیر
- افزایش ترافیک به صورت خودکار در پنل مدیر در صورت نیاز
قیمت نرم افزار فعلاً با تخفیف شروع کار 2500 تومان به ازای هر ماشین مجازی هست. شما با رجیستر کردن هر سرور به صورت خودکار با ساختن هر ماشین مجازی از لحظه ایجاد و اولین بایت های منتقل شده ترافیک رو میتونید کنترل کنید. پنل وب هم با نام دامنه و آرم خودتون در اختیارتون قرار می گیره که داخلش میتونید کاربرا و ماشین های مجازیتون رو کنترل کنید.
در هر صورت اگر مایل به دیدن دمو هستید با شماره تلفن 02122278155 تماس بگیرید.