-
March 11th, 2010, 16:30
-
تعداد تشکر ها ازpersian.developer به دلیل پست مفید
1Mizban, Avicenna, Dadeha.com, Hostpolis, itjavani, Kambiz, M-Soltani.ir, Rapid, sshiran, Vahid, zoghal
-
March 11th, 2010 16:30
# ADS
-
March 13th, 2010, 12:09
عضو انجمن
پاسخ : برنامه نویسی PHP-MySQL
شما می توانید متن خود را در یک متغیر قرار دهید و سپس با استفاده از دستور echo آن را نمایش دهید. بشکل زیر:
همانطور که مشاهده می کنید مقدار داده شده به mytext یعنی I'm Mohammad Heidari را چاپ می کند.
برای پیوند بین یک رشته و ارزش یک متغیر بهنگام نمایش توسط echo می توانید از "." استفاده کنید.
بدین شکل عمل می کند:
به کد زیر توجه کنید:
PHP بسیار حساس است، $myname و $from متغیر هستند پس مقدار آنها را نمایش داد ولی $ متغیر نیست پس آن را بشکل یک رشته نمایش می دهد.
متغیرها
متغیرها در PHP با $ شروع می شوند و ارزش آنها را با استفاده از "=" تعیین می کنیم. نیازی نیست نوع متغیر قبل از معرفی آن تعیین شود و نوع آن می تواند در هر لحظه تغییر کند.
قراردادهای نامگذاری متغیرها:
چند نکته وجود دارد که برای تعریف متغیرها باید آنها را رعایت کنید:
متغیرهای PHP باید با یک حرف یا یک خط زیرین (_) بعد از "$" شروع شوند.
نامگذاری متغیرهای PHP می تواند شاملa-z ، A-Z یا _ باشد.
متغیرهایی که بیش از یک کلمه می باشند باید با استفاده از "_" از هم جدا شوند: $my_name
همچنین متغیرهایی که بیش از یک کلمه می باشند را می توانید با حروف بزرگ از هم جدا کنید: $myName
PHP به شما اجازه می دهد نام مستعار برای متغیر تعریف کنید به کد زیر توجه کنید:
با استفاده از این کد هر دو متغیر دارای مقادیری برابر خواهد شد. و خروجی شما بشکل زیر خواهد بود.
I'm Mohammad.I'm Mohammad.
ویرایش توسط persian.developer : March 13th, 2010 در ساعت 12:11
-
-
March 17th, 2010, 01:23
عضو انجمن
انواع داده ها در پی اچ پی
[is_int( value )] (int, integer): اعداد صحیح ,-2,-1,0,1,2…...
Float[is_float( value )]: اعداد اعشاری مانند: 1.1, -3.5
String [is_string( value )]: مجموعه ای از کارکترها مانندBool,Boolean [is_bool( value )]: برای تعیین عملگرهای منطقی می باشد. دارای دو مقدار درست یا نادرست است.
Unicode [is_unicode( value )]: داده های یونیکد، بطور مثال "Hello" برابر با "می باشد
Binary [is_binary( value )]: داده های باینری (غیر یونیکد) بطور مثال "Hello" برابر با "abc123@#$" می باشد
: داده های چند تایی را ذخیره می کند. دارای عدد و رشته در کنار هم Array [is_array( value )]
Object [is_object( value )]: می تواند ارزش های چندگانه را ذخیره کند همچنین می تواند متدها (توابع) را برای کارهای خاص نگه دارد.
Resource [is_resource( value )]: برای استفاده از داده های خارجی مثل دسترسی به یک فایل یا پایگاه داده می باشد
Null [is_null( value )]: تنها می تواند دارای مقدار تهی باشد.
فراتر از متغیرهایی که شما نامگذاری و مقداردهی می کنید پی اچ پی مجموعه ای از متغیرها را دارا می باشد که در سیستم متغیر تعریف شده اند که همه این متغیرها بصورت آرایه ذخیره می شود این متغیرها همان متغیرهای فراجهانی (Superglobal) است بطور مثال آرایه GET، $_POST ، $_FILES_$ و... که بعداً در مورد آنها بطور کامل توضیح خواهم داد.
پ.ن: بابت تاخیر معذرت می خوام.
ویرایش توسط persian.developer : March 17th, 2010 در ساعت 01:28
-
-
March 17th, 2010, 01:31
عضو انجمن
دستت درد نکنه ولی اگه کد ها رو تکست بذاری خیلی بهتره هم برای سایت هم برای کپی پیست
-
-
March 17th, 2010, 02:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
be099
دستت درد نکنه ولی اگه کد ها رو تکست بذاری خیلی بهتره هم برای سایت هم برای کپی پیست
چشم برای من هم راحت تر هست فکر کردم بصورت عکس باشه مجبور میشید خودتون می نویسید ...
-
-
March 17th, 2010, 17:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amir
به نظر من بهتره کدهای مثال رو در برچسب php قرار بدین تا شکل ظاهری پست هم قشنگ تر جلوه کنه

چشم آموزش های بعدی حتماً همین کار رو انجام میدم
-
تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2010, 17:33
اولا که بیشتر روی بانک اطلاعاتی کار کنید بهتره
چون همه جل php هست یه فروم هست بهتون بدم اصلا شاخ در میارین مثل شما کامل php رو توضیح دادن
می گم که همه جا هست اگه شما این بحث رو ببندید و از پایه و خیلی ساده ارتباط با بانک رو درس بدین به نظرم بهتر باشه و خیلی ها هم استقبال می کنن
-
تعداد تشکر ها از Skoot به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2010, 18:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gigawarn
اولا که بیشتر روی بانک اطلاعاتی کار کنید بهتره
چون همه جل php هست یه فروم هست بهتون بدم اصلا شاخ در میارین مثل شما کامل php رو توضیح دادن
می گم که همه جا هست اگه شما این بحث رو ببندید و از پایه و خیلی ساده ارتباط با بانک رو درس بدین به نظرم بهتر باشه و خیلی ها هم استقبال می کنن
من قصد دارم از پایه شروع کنم مطمئناً اگر عمری باقی باشه به بانک اطلاعاتی هم میرسیم
-
-
این تاپیکو ادامه نمیدین دیگه ؟؟
-