سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
با توجه به شناختی که زاشون دارم به هر چند نفر میفروشن![]()
بنده خریدارم
قالب زیبایی هست
ولاکن با توجه به اینکه به تعداد بالا به فروش میرسه و صرفا قالب طراحی نشده و فقط ترجمه شده کمی قیمت بالاست.
با توجه به درخواست دوستان تعداد فروش محدود شد!
فقط به 15 نفر فروخته میشه!
فروشگاه قالبهای فارسی راست چین
قالبهات قشنگن اما بعضی هاشون لو رفته هست و برای دانلود تو اینترنت پر هست..شما هنوز داری میفروشی؟ تونستی یک چند تا قالب نیوکهم بزار برای فروش..نیوکی ها خمار قالب هستند..
ویرایش توسط delta : October 13th, 2013 در ساعت 04:45
من این قالب و می خوام
هر طوری شده!
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
قالب قشنگیه
آخرین قیمت 55000 تومنه؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
با سلام درورد خدمت آقا پیمان عزیز و دوستان گل
من این قالب رو کتمل برسی کردم یکی از بهترین قالب های آقا پیمان هست، پیشنهاد میکنم این قالب رو خریداری کنید با این قیمت باور نکردنی همچین قالب زیبا و کار آمدی باور نکردنی است
باز هم از آقا پیمان گل تشکر میکنم که این قالب را طراحی کردند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)