استاد !
پرفسور !
دكتر !
علامه !
رفيق !
بنده اول از شما يه vps لينوكس خواستم + ibsng، كه بعد از 27-28 ساعت كه در نوع خودش بى نظيره (خدا ميدونه چقدر pm دادم ميل زدم، يكى نبود بگه vps شما مثلا يه هفته ديگه آماده ميشه، يه ماه ديگه، يه سال ديگه؛ آدم بدونه بايد چيكار كنه جواب مردم رو چى بده) اومدين يه ip و يه پسورد ميل كردين و به حساب خودتون تمام، رفتم نگاه كردم نگاه كردم ميبينم خدايا اينكه هيچى روش نيست !، قرار چيز ديگه اى بوده !
خبر دادم (به هر سه روش!) هيچ اتفاقى نيافتاد
32-33 ساعت گذشت
از دوباره درخواست دادم (به هر سه روش) كه بابا جون بيا vps ت رو بردار پول ما رو بده؛ اينجورى هم شما راحتى هم من
كه اين دفعه معجزه ميشه و در يه چشم بهم زدن پى ام مياد كه پول پس داده نميشه مخصوصا شما كه دليل ندارى !!
من هم گفتم دليل تاخير + پشتيبانى ضعيف ( كه به شما برخورد و تهديد كرديد اگر يه بار ديگه اينجورى صحبت كنم آسمون و زمين رو به هم ميدوزيد

)
باز خوشحال شدم فهميدم اونور يه نفر هست

بى سر و صدا (!) 24 ساعت منتظر مونديم خبرى نشد

گفتم سرور ما رو عوض كنيد با win2003 و nttac و ... (با ميل عرض كردم)
فرموديد تيكت بزن

تيكت زديم (تو تيكت nttac رو هم حذف كردم)
24 ساعت صبر كرديم
عصبانى شديم (ديوار كه نيستيم، آدميم، برعكس شما)
پيگيرى كرديم
چت
يكى من يكى شما
يكى من يكى شما (تو همين ميون هم گفتيد كه من گفتم win2003 + ibsng خواستم(!) و اين نميشه، بهمين دليل فلان و بهمان )
گفتم ibsng رو براى لينوكس گفته بودم، هنوز هم vps لينوكس هست بدون ibs
درس آخلاق دادى
دانش آموز خوبى نبودم

گفتى سرورت مسدود شد
گفتم به جهنم (
كلمه ركيك از ديد شما)
گفتى حذف شد
گفتم به درك، بهتر (
كلمه ركيك)
گفتم پول
گفتى نميدم
گفتم پس ***يش (
كلمه ركيك)
گفتم به اين ميگن ***ى، *** (
كلمه ركيك)
گفتم كلاهبردار (
كلمه ركيك)
هنوزم رو حرفم هستم

پشيمون هم نيستم

هنوزم ناراضى ام
هنوزم ناراحتم
هنوزم عصبانيم
هنوزم كه فكرش رو ميكنم 5 روز وقت من رو هدر دادى آتيش ميگيرم
نه تنها پول من رو بالا كشيدى بكه وقت من رو هم ***يدى
15000 از من گرفتى بدون هيچ سرويسى يا خدماتى كه ارائه بدى، و اين يعنى كلاه بردارى، برو از هر كى ميخواى بپرس

اگر هم جايى حرف زده شد كه به مذاقت خوش نيومد، حق ندارى جاش پول مردم رو بخورى، اينم از هر كى ميخواى بپرس
عكس هم دوس دارى بزار ولى همه چيز رو كامل بزار نه كه دو دره بازى دربيارى مثل vps ت
(واى مامانش اينا، بازم توهين كردم، من چه پسر بدى شدم، آقاى رايانت بيا من ادب كن !!!)
خجالت داره به خدا
هر چيزى يه حدى داره
شما سرا پا كرامتى و ماها سراپا تقصير ؟؟؟!!!!
اصلا ميدونى چيه ؟!
تو راست ميگى، حق با توئه، فقط راحتم بزار كه روانى شدم تو اين 5 روز كه با شما در تماس بودم