-
October 12th, 2013, 20:34
پاسخ : تنظیم نیم سرور

نوشته اصلی توسط
Mr(s).Anonymous
اکثر اسکریپت ها و سایت های موجود از زبان PHP/MySQL بهره میگیرند.
لینوکس هم برای میزبانی سایت هایی که دارای زبان PHP/MySQL هست سرعت . بازدهی و قدرت بالاتری داره.
اما در مورد میزبانی سایت هایی که با ASP و .Net نوشته شدند ویندوز بهترین هست.

با سلام و احترام
دوست عزیز ویندوز با استفاده از کرنل اختصاصی دارای امنیت بیشتری است (از نظر بنده)
و اینکه MySql , PHP همینک جزیی از ویندوز است،اطلاعات بیشتر با بررسی امکانات ویندوز سرور 2008 به راحتی قابل دستگیری است
و اگر از 2003 استفاده میکنید
webplatform installer پاسخی برای تمام نیازهای یک مدیر هاستیگ ویندوز است.
یا حق
-
-
October 12th, 2013 20:34
# ADS
-
October 12th, 2013, 20:39

نوشته اصلی توسط
khaf_0
با سلام و احترام
دوست عزیز ویندوز با استفاده از کرنل اختصاصی دارای امنیت بیشتری است (از نظر بنده)
و اینکه MySql , PHP همینک جزیی از ویندوز است،اطلاعات بیشتر با بررسی امکانات ویندوز سرور 2008 به راحتی قابل دستگیری است
و اگر از 2003 استفاده میکنید
webplatform installer پاسخی برای تمام نیازهای یک مدیر هاستیگ ویندوز است.
یا حق
Request بالا روی سرور ارسال بشه مصرف منابع شدیدا زیاد میشه.
و همینطور بسیاری از Mod های وب سرور و همینطور ابزار ها مثل Cache قابل نصب روی ویندوز نیستند.
برای مثال Localhost سیستم خانگی بنده را مشاهده بفرمایید:
کد:
Mr(s).Anonymous:~$ php -v
PHP 5.3.10-1ubuntu3.8 with Suhosin-Patch (cli) (built: Sep 4 2013 20:05:42)
Copyright (c) 1997-2012 The PHP Group
Zend Engine v2.3.0, Copyright (c) 1998-2012 Zend Technologies
with XCache v1.3.2, Copyright (c) 2005-2011, by mOo
-
-
October 13th, 2013, 13:42
جدای از بحث فنی که البته مساله مهمیه، برخورد این هاستینگ تا الان برخورد خوب و دوستانه ای بوده برخلاف شرکتهای دیگه. من از ایران سرور و روند تازه هم سرور مجازی دارم . حدود 8 روز پیش یه تیکت برای روند تازه ارسال کردم و امروز صبح بهم جواب داده شد!
-
-
October 13th, 2013, 13:50

نوشته اصلی توسط
robic
جدای از بحث فنی که البته مساله مهمیه، برخورد این هاستینگ تا الان برخورد خوب و دوستانه ای بوده برخلاف شرکتهای دیگه. من از ایران سرور و روند تازه هم سرور مجازی دارم . حدود 8 روز پیش یه تیکت برای روند تازه ارسال کردم و امروز صبح بهم جواب داده شد!
برخورد خوب و دوستانه دلیل نمیشه که شما بیخودی ۴ روز معطل باشی!برای ست شدن دی ان اس ها و ببینی کلا اشتباه کردن!
-