استاد !
پرفسور !
دكتر !
علامه !
رفيق !
بنده اول از شما يه VPS لينوكس خواستم + IBSng، كه بعد از 27-28 ساعت كه در نوع خودش بى نظيره (خدا ميدونه چقدر PM دادم ميل زدم، يكى نبود بگه VPS شما مثلا يه هفته ديگه آماده ميشه، يه ماه ديگه، يه سال ديگه؛ آدم بدونه بايد چيكار كنه جواب مردم رو چى بده) اومدين يه IP و يه پسورد ميل كردين و به حساب خودتون تمام، رفتم نگاه كردم نگاه كردم ميبينم خدايا اينكه هيچى روش نيست !، قرار چيز ديگه اى بوده !
سرویس های ما معمولا بیت 24 الی 48 ساعت کامل تحویل خواهیم داد. شما یکبار درخواست تغییر سیستم عامل میکردید یکبار نصب IBSng در ضمن کلا قبل از خرید برخورد شما کاملا معلوم بود که اول میگفتید سرور مجازی بده من بعدا پول میدم یا ...

كه اين دفعه معجزه ميشه و در يه چشم بهم زدن پى ام مياد كه پول پس داده نميشه مخصوصا شما كه دليل ندارى !!
جانم !؟

من هم گفتم دليل تاخير + پشتيبانى ضعيف
همانطور که به شما گفتم در Gmail جواب نخواهم داد و فقط جواب تیکت هاتون خواهم داد که این کار هم انجام دادیم. و شما توجه نمی کردید فقط به Gmail ارسال می کردید.

درس آخلاق دادى
من درس اخلاق بهت ندادم باید بابات بهت درس اخلاق میداد که معلومه درست ادبت نکرده که چطور صحبت کنید

گفتى سرورت مسدود شد
نگفتم مسدود شد ! گفتم کامل حذف شد

گفتم به جهنم (كلمه ركيك از ديد شما)
گفتى حذف شد
گفتم به درك، بهتر (كلمه ركيك)
گفتم پول
گفتى نميدم
گفتم پس ***يش (كلمه ركيك)
گفتم به اين ميگن ***ى، *** (كلمه ركيك)
گفتم كلاهبردار (كلمه ركيك)
هنوزم رو حرفم هستم
پشيمون هم نيستم

دوستان ببینید جمله دقیق در چت به این صورت بوده و بالا به چه صورت دیگه نوشتن :
3:23 PM iman: ticket konam key javab midin ?
1 hafte dige ?!
me: bale , 2 haftai diga
3:24 PM ensha allah hafta ayanda ok misha ticket konid
iman: به به
به به
چه زود
چه سريع
بابا پرفسور
شما حقه بازيد
3:25 PM گول مردم ميزنيد
حروم خورها
بريد به جهنم
me: aziz ro windows key ta hala ibs nasb misha ?
iman: قشنگ رو لينوكس بود
نه ويندوز
آخه چرا اينقدر اذيت ميكنى
3:26 PM چرا نميزاري با هم كار كنيم ؟

وقتی اینجور صحبت میکند چه انتظاری دارید ؟!

هنوزم عصبانيم
چون ادب نداری...

نه تنها پول من رو بالا كشيدى بكه وقت من رو هم ***يدى
15000
پول شما بالا نکشیدیم خودتون باعث اینکار شدید

پاز من گرفتى بدون هيچ سرويسى يا خدماتى كه ارائه بدى، و اين يعنى كلاه بردارى، برو از هر كى ميخواى بپرس
شما از هرجا سرویس بگیری و بهشون بی احترامی کنی سرویس شما متوقف خواهند کرد اینو مطمئن باشید.

(واى مامانش اينا، بازم توهين كردم، من چه پسر بدى شدم، آقاى رايانت بيا من ادب كن !!!)
من بابات نیستم که بخوام ادبت کنم. باید بابابت ادبت کنه

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
رايانت عزيز، اين استدلال اصلا درست نيست!
به نظر خيلی غير حرفه ای مياد!
پيشنهاد ميکنم اگر هم کسی رکاکی کرد، بهش بک اپ بديد و ديگه بهش سرويس نديد!
اما اينکه ميگيد حذف ميکنيد به نظر من اصلا کار درستی نيستش!

با تشکر
علی امیری
شاید از نظر شما مشکلی نباشد. اما هرکس به ما توهین کند و ادب صحبت کردن نداشته باشد ما تحمل ان نخواهیم داشت و سریعا سرویس اون را حذف خواهیم کرد. این قانون ماست اگر دوست داشت با ما کار کند نداشت به سلامت