رسیلر کلاب گفته که دامنهها به RealTimeRegister منتقل میشود، امّا در عین حال نگفته که این انتقال رایگان خواهد بود. این حدس بچّهها است که میگویند رایگان است.
رسیلر کلاب گفته که دامنهها به RealTimeRegister منتقل میشود، امّا در عین حال نگفته که این انتقال رایگان خواهد بود. این حدس بچّهها است که میگویند رایگان است.
من الان یکی از دامینهام رو ترنسفر کردم هیچ ایرادی نگرفت! ادرس هم ایرانه
توی این شرایط تمدید 10 ساله دامنه کاره معقولی هست یا نه؟
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
به نظر من realtimeregister.com یک برند از directi که با ملیت غیر آمریکایی کار میکنه و واسه همین می خواد همه رو ببره اونجا
سلام
توی متن هم گفته از ایران نمیتونید لاگین کنید.
نگفته مشکلی برای دامنه ها پیش میاد.
من که با اکانت منجرم تماس نگرفتم ولی حرف دوست نزدیک من که براری من سند هست
چون اعتبار ایشون و مکاتبات ایشون در بترین حالت ممکن انتقال به یه رجیستار دیگه هست.
چند سال پیش یه رجیستار مشکل دار شد همه دامنه ها به رسیلرکلاب منتقل شد.
و مشکلی از جهت ماکلیت پیش نیومد.
(EstDomains - Wikipedia, the free encyclopedia)
توجه داشته باشید ریسلرکلاب نرم افزاری داری جهت ثبت دامین که به سایر رجیستارها می فروشه
احتمالا این رجیستار هم از مشتری های ریسلرکلاب هست
یک نفر تاپیکی برای آموزش دور زدن تحریم ریسلر کلاب زده!!! گفتم جوابشو اینجا بنویسم شاید بهتر باشه:
سال 2001: آموزش دور زدن تحریم پیپال
2009: آموزش دور زدن تحریم گوگل pack
2010: آموزش دور زدن تحریم دانلود گوگل کروم و هاستهای آمریکایی
2011: آموزش دور زدن تحریم Adobe و RealPlayer و برخی هاستهای اروپایی
2012: آموزش دور زدن تحریم بانکی و غیر بانکی و سویفت با الهام از روشهای معامله نیاکان!!!
2013:آموزش دور زدن تحریم یاهو!
حالا: آموزش دور زدن تحریم ریسلر کلاب که هندی بود، یه دفعه آمریکایی شد!!
2014: آموزش دور زدن تحریم ...
به نظر میرسد این آموزشها تمامی ندارد. باید به فکر ایجاد و تقویت دیتاسنترها و بخصوص نمایندگی مستقیم icann(شبیه ResellerClub) در ایران و کاهش وابستگی صنعت میزبانی وب ایران به خارج باشیم تا از این آموزشها هم دیگه لازم نباشه. برای اطّلاعات بیشتر به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f118/94423/ مراجعه فرمایید.
ویرایش توسط mri_6889 : October 13th, 2013 در ساعت 00:09
بچه ها ایده آل رو بگذاربد کنار ، حداقل چندین سال زمان برای این موضوع لازمه که اونم الآن وقتش نیست
الآن بهترین کار ممکن جلوگیری از انتقالمون هست و نگذارید که منتقل بشیم حالا با هر کاری که بشه
و حداکثر کار این باشه که اجازه ثبت نام به ریسلر های جدید نده
پ.ن:
شاید اگه توی این برنامشون
Localization Partner Program | ResellerClub
همگی شرکت میکردیم به عنوان یکی از زبان های اصلی حالا نمیتونستن بگذارنمون کنار(نظر منه ،)
ویرایش توسط Admin-D : October 13th, 2013 در ساعت 02:16
دوستان الان باید چی کار کرد ؟
- منتظر بمونیم خود ریسیلر کلاب با ما تماس بگیره
- ما با ریسیلر کلاب تماس بگیریم و درخواست انتقال به سرویس دهنده هلندی را بکنیم
- کلا این قضیه شامل مشترکین قدیمی نمی شه و مشکلی واسه دامین ها پیش نمیاد فقط نباید دامین جدید ثبت کنند ؟
- کلا این قضیه شامل مشترکین قدیمی نمی شه و مشکلی واسه دامین ها پیش نمیاد و می تونن به فعالیت خودشون ادامه بدن
- هنوز چیزی معلوم نیست
یکی منو روشن کنه دقیقا
هنگم الان !
واسه انتقال هزینه بخوان که بدبخت میشیم؟ کلی دامین داریم..مشتری مگر حالیش میشه بهش بگیم باید پول بدی اجباری میخواهیم منتقلت کنیم!!طرف 2 ماه هم نشده 6 تا دامین ثبت کرده الان بهش بگیم همرو دوباره باید تمدید کنی!!
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)