شما هر طور راحتید میتونید فکر کنید. اما کسایی که با ovh کار کردند خواهند فهمید مشکل از کجاست.امروز کل سرور قطع شده به من ایمیل زدی که شما attack می کنید دیتا سنتر بسته؟! و از این صحبت هائی که خیلی راحت مشکل رو بندازید گردن کس دیگری؟!
موبایل شخصی بنده هست دوست ندارم جواب بدم. در ضمن راجب ایمیل یکبار گفتیم ip بلاک شده است ایا باز در هر ایمیل باید بگوییم ip بلاک شده است ؟از بعد از ظهر هر قدر ایمیل ارسال کردم و تماس با موبایل شما گرفتم 1 باز هم جواب ندادی عزیز من، می تونستید 1 ایمیل بزنید و جریان رو شرح بدهید و یا 2 ماین گوشی رو جواب بدهید و توضیح بدهید!!
سرور آلمان تا 17-3-2010 اعتبار داشته است. و امروز بسته شدهبه هر حال متاسفم از وضع به وجود آمده هم از سرور امریکا و هم از سرور آلمان که فایلها معلوم نیست چی شده و هر چه در مورد vps آلمان ایمیل زدم به شما که فایلهای ما چی شده جوابی ندادید؟!
پس بهتر است برید جایی سرویس بگیرید که ساپورت خوبی ارایه کنند. و به تلفن پاسخگو باشند. سرویس شما2-3 روز دیگر هم اتمام خواهد شد پس بهتر است سرویس خود را جای بهتری تهیه کنید.در ضمن ساپورت خوب به جائی می گویند که:
1. به ایمیل ها به صورت شفاف جواب بدهند
2. به تلفن پاسخگو باشند