سلام
درخدمتیم
اعضا - Loxweb
سلام
درخدمتیم
اعضا - Loxweb
دوستان من دیگه خسته شدم از بس به مشکل بر خوردم
تاحالا سه تا سرور تو این ماه گرفتم هر کدوم یه مشکلی داره
یکی پهنای باندش کمه
یکی پشتیبانیش خوب نیست و اصلا بلد نیست
یکی گرونه
من دیگه خسته شدم
تورو جون مادرتون یه نفر تو ایران پیدا بشه که کارش درست باشه . آیا هست ؟!!!
من سایت دارم حدود 7 تا 15 هزار در روز لود صفحه داره
حدود 20 تا 70 نفر در 15 دقیقه آنلاین هستند
حدود 3000 نفر در روز از اون بازدید می کنند
سایت من یک انجمن هستش با mybb حجم 8 گیگ
چند فولدر هم در روت دارم که بعضی برنامه ها و فایل ها و مقالات و ... را آپلود کردم که حدود 10 گیگ میشه
پیشنهاد شما چیه؟
من میخواهم دردسری دیگه با این سایت نداشته باشم و با کنترل پنل های مختلف و مشکلاتشان دیگه سر و کله نزنم خسته شدم و وقت کافی هم ندارم
یه بار یک آدم بی کار شل روی سایتم آپلود کرده میخواهم از این پس امنیتش بالا باشه چون رقیب دارم
کلا پیشنهاد شما چیه ؟ هاست پر ترافیک سی پنل+هاست دانلود یا سرورو مجازی ؟
خوبی هاست پر ترافیک اینه که سرور دیگه به من کاری نداره و یک نفر دیگه امنیتش را بر عهده داره ولی بدیش اینه که من کلی فایل دارم و نیاز به میزان فضای زیاد دارم و معمولا این فضا در هاست های پر ترافیک خیلی گرونه در صورتی که من بازدید زیادی ندارم و درآمدی هم ندارم که بخواهم اینقدر هزینه کنم
آیا یک مرد پیدا میشه 30 الی 40 گیگ فضا روی هاست پر ترافیک بدون دردسر با امنیت بالا و سی پنل بهم بده ؟ قیمتش هم حدود 40 الی 50 باشه؟ پهنای باند هم بیش از 500 گیگ
از واحد فروش پیگیر باشید، بعد از بررسی سایت هزینه سایت اطلاع داده می شود.
درود
بهتره سرور مجازی تهییه کنید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
با بخش فروش تماس بگیرید تا هزینه به شما اعلام شود
تماس با بخش فروش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)