با سلام
من هم مشکلی مثل شما دارم
من از این آقا 1 vps آلمان و امریکا داشتم الان 2 هفته هست که سرعت vps آلمان به شدت سرعتش پائین آمده و اصلا" پاسخگو نیستند هر چه ایمیل و تماس میگیریم نه جوابی میگیریم نه چیزی واقعا" متاسفم برای چنین شخصی.
vps آلمان رو از هفته گذشته قطع کردند و vps فرانسه به جاش برای ما دادند و از روزی که فرانسه رو تحویل دادند:
1. فایلهای ما روی vps آلمان معلوم نیست چی شده
2. vps فرانسه هم هر 1-2 ساعت یک بار داون میشه و بعد از ارسال ایمیل بعد از چند ساعت بالا میاد، امروز هم که کلا" از صبح vps فرانسه قطع شده و ایمیل مسخره ای از این شخص دریافت کرده ام که در زیر ارسال می کنم:
Block IP
...
From:
RayanNet Online Support <info.rayannet@gmail.com>
...
View Contact
To: amir <.....@yahoo.com>
Salam,
Restart shodan pey dar pey server be dalil in bood ke moratab shoma dar hal attack va Spam bodid va goftim port 445 bebandid va tavajoh nakardid alan Datacenter IP Shoma Block karda ast
نه کسی attack انجام داده و نه اسپم ....
الان که اینجا رو خوندم دیدم متوجه شدم جریان از چه قراره !!!
این آقا مشکلش معلوم نیست چی هست ... ایمیلهای عجیب ارسال می کنه و به راحتی مشکل خودش رو سر گردن افراد دیگر میندازه ....
دوستانی که مایل هستند میتوانیم 1 سرور خریداری کنیم و آن را تقسیم نمائیم به این شکل اصلا" به چنین مشکلاتی مواجه نخواهیم شد.
باز هم برای آقای رحمانیان متاسف هستم با این کار بچه گانه و غیر حرفه ای ایشان ....