دوستان به نظرتون مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟
میخوام wimax بگیرم
تا همیشه به اینترنت متصل باشم
دوستان به نظرتون مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟
میخوام wimax بگیرم
تا همیشه به اینترنت متصل باشم
بنده ساکن تهران
نوبنیاد هستم
البته میگن پتیاک اینترنت پر سرعت و خدمات شبکه خوبه
3 شنبه برای برادرم درخواست دادم و به من 4 شنبه تحویل دادن و پنج شنبه هم جمع اوری کردیم
این شد اینترنت مخابرات
من با توجه به شغلی که دارم تقریبا تمام شرکت های ارائه دهنده اینترنت را تست کردم. نظرم در مورد 2020 بطور خلاصه:
سرعت 1مگ در حد dialup
مودم رایگان را با من 1.200.000 ریال حساب کردن که در بازار زیر70 هزار تومان است.
قیمت ترافیک گران تر از بقیه جاهاست در صورت عدم مصرف سوخت می شود
هزینه استفاده نا مشخص وعجیب بالا روی قبض !!!!!
پرداخت 15هزارتومان بابت نصب رایگان
با توجه به کلاهی که سرم رفته من قصد شکایت از شرکت مربوطه را دارم ازهمدردان تقاضا دارم جهت شرکت در پرونده به عنوان شاکی ایمیل دهید.riahi1313@yahoo.com
دوستان جالب تر از همه جریان منه !
من قبلا از مخابرات لرستان - دورود سرویس داشتم افتضاح بود !!!!
توی 30 روز 10 روز اینترنتم وصل بود ! تازه این ماله وقتیه که اینترنت مخابرات مال خودش بود الان که گلد نته دوستانو میبینم مثلا 4 گیگ حجم داشتن (مدرسه) صبح اومدن دیدن تموم شده رفتن مخابرات بهشون گفته ساعت فلان فلان گیگ مصرف شده و از این حرفا
جای جالبش اینجاست
ساعت 00:45 دقیقه (12:45) 2 گیگ حجم مصرف شده !!!!!!!!!!!!!!
به بنده خداها گفتن مودمتون روشن باشه از حجمتون کم میشه !!!!!!!!!
حالا اینا به کنار
خودم از شرکت x نت گرفتم راضیم
جالبترین پدیده ی مخابرات
5،6 ماهه که مخابرات کلا جمع کردم ! اما هر ماه سر قبض تلفن قسمت adsl (آبونمانو نمیگمااا) برام 4-6 هزار تومن میاد !!!!!
زنگ زدم پشتیبانی اینترنت فعلیم میگه که همچین چیزی نیست !!!!!!!!!!
ویرایش توسط smhnw : February 18th, 2014 در ساعت 20:04
دقیقا از ساعت 14 اینترنت مخابرات دقیقا با کیفیت دیل آپ عرضه می شود تبریک به ملت شهید پرور ایران ! تماس هم میگیری میگن بعد ساعت اداری پشتیبانی نداریم ! این وضع مملکت گل و بلبل ما ست !
خط تلفن من هم روی فیبر نوری هست و مجبورم از مخابرات بگیرم ! بعد میگن زندان آلکاتراس جمع شده ! انحصار طلبی محض مخابرات ! د ز د ی همیشه بالا رفتن از دیوار مردم نیست !
ویرایش توسط dertgtr : February 18th, 2014 در ساعت 19:56
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)