delta عزیز یک سری موارد باید برسی کنیم و واقعا بگیم اول باید بگیم هم شما می دونید و هم ما فروشندگان سرور مجازی ما که خدا شکر فقط فروشنده و نه بیشتر.حالا اگر مبین و رضا خان گل کاشتن و تن همه واقعا میلزه بله تا درست بشه طول میکشهکندی پورت قبول ندارم . کندی هارد بعضا در بعضی از سری ها دیده شده درست می فرمایید. ( در هتزنر کندی هارد چه عرض کنم سوختن هارد ها زیاد هست نمونه سرچ کنید در انجمن)(قطعی ها مکرر همه خوب می دانیم که از دیتاسنتر نبوده کاربر تمدید نمی کنه دیتاسنتر سر ثانیه مسدود میکنه دان تایم حساب میشه)(نا گفته نماند سرور های جدید مشکلات ریزی و درشتی داشتند که رفع شد قابل چشم پوشی در این تعداد که داریم)
از طرفی نا گفته نماند هم هنوز هم کسانی که سرور OVH برای مجازی سازی می فروشند و یا هاستینگ های که ارسال ایمیل به صورت اسپم هستند به جای اونها تن من میلرزه چون شکی نیست که دیتاسنتر سرور دیر یا زود خواهد بست.باید پورت ها مسدود بشوند و فقط فروشنده تنها نباشند فروشندگان سرور مجازی یک مقدار هم مدیر سرور باشند.
فکر نمی کنم هتزنر به این صورت برای ارسال اسپم سرور مسدود کند اطلاع ندارم ظاهرا بهشت نقض کنندگان قوانین جهانی هست هتزنر.