-
October 11th, 2013, 01:22
عضو انجمن
پاسخ : صدور ویزا کارت مجازی دارای سوییفت کد و حساب بانکی -وریفای پی پال-بی نام -قابل شارز-فقط 45 هزار تومان
یک حساب ازشون تحوبل گرفتم ...
نسبت به قیمت بصرفه است .. ( من یک تخفیف رو گرفتم ) /...
-
تعداد تشکر ها از alimosavi به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013 01:22
# ADS
-
October 11th, 2013, 01:59
عضو انجمن
پاسخ : صدور ویزا کارت مجازی دارای سوییفت کد و حساب بانکی -وریفای پی پال-بی نام -قابل شارز-فقط 45 هزار تومان
دوست عزیز اگر بخوایم پیپال هم رجیستر کنیم و متصل کنیم بهش
به چه صورت هست؟
-
-
October 11th, 2013, 10:41

نوشته اصلی توسط
fanous_m
دوست عزیز اگر بخوایم پیپال هم رجیستر کنیم و متصل کنیم بهش
به چه صورت هست؟
ییک حساب پیپال از کشور لهستان (poland) میسازید
حساب بانکی رو اضافه میکنید و حساب وریفای میکنید
موجودی پی پال رو withraw میکنید به حساب
دقت کنید باید حساب پی پال رو از لهستان بسازید تا بتونید به حساب بانکی withraw بزنید (قوانین پی پال از جمله قانون ای پی و.... هم باید رعایت کنید)
بهترین و اسانترین روش شارز هم همین نحو هست
ویرایش توسط irtk : October 11th, 2013 در ساعت 16:42
-
تعداد تشکر ها از irtk به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 11:16

نوشته اصلی توسط
alimosavi
یک حساب ازشون تحوبل گرفتم ...
نسبت به قیمت بصرفه است .. ( من یک تخفیف رو گرفتم ) /...
تایید میشه تشکر از شما
-
-
October 11th, 2013, 12:07
عضو انجمن
دوست عزیز من هم 2 سوال دارم:::
1- آیا امکان دریافت وجه از صرافی ها وجود دارد؟؟؟
2- آیا امکان ارسال وجه از طرف ما به اشخاص دیگر(مثلا صرافی جلالی) وجود دارد؟؟؟... کلا چطور میتوانیم موجودی حساب بانکی خود را به ریال تبدیل کنیم؟؟؟
متشکرم
-
-
October 11th, 2013, 12:17

نوشته اصلی توسط
pakradm
دوست عزیز من هم 2 سوال دارم:::
1- آیا امکان دریافت وجه از صرافی ها وجود دارد؟؟؟
2- آیا امکان ارسال وجه از طرف ما به اشخاص دیگر(مثلا صرافی جلالی) وجود دارد؟؟؟... کلا چطور میتوانیم موجودی حساب بانکی خود را به ریال تبدیل کنیم؟؟؟
متشکرم
سلام
1- بله
2-خیر
قابلیت دریافت داره ولی قابلیت ارسال نداره
برای نقد کردن موجودی باید کارهایی مثل پرداخت اینترنتی و.... این ها انجام بدید
-
October 12th, 2013, 01:48

نوشته اصلی توسط
hassan5099
سلام شماره تماس لطف می کنید
پیام دادم
-
-
October 12th, 2013, 01:49
دوستان مقدار کمی تخفیف هم در برای تعداد محدودی در نظر گزفته شده.......................
-
-
October 12th, 2013, 14:37
دوستان مقدار کمی تخفیف هم در برای تعداد محدودی در نظر گزفته شده....................... که قیمت رو بسیار مناسب کرده
id :irtk2012
-
-
October 13th, 2013, 11:47
-