دوست عزیز لطفا سریعا پی ام بدید قصد خرید فوری داریممم
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
سلام دوستان ما هم این اسکریپت رو تهیه کردیم بسیار عالی هست و امکانات زیادی داره . پشتیبانیشون هم عالی هست حتی چون من عجله داشتم تا 5 صبح هم بیدار موندن اوکی کردن . بسیار خوش قول و خوش برخورد هستند و 100 درصد تایید میشن .
با سلام و درود
دوستان میخواستم بدونم ایا این نسخه از اسکریبت با اسکریبت دیتالایف انجین هم هماهنگ میشه ؟
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
اخطار جدی به دارندگان vip
اسکریپت که به شما فروخته میشود تنها برای شماست ، حق استفاده در سایت های خود را به هر تعداد دارید،
ولی حق دادن اسکریپت به دوستان، شریک سایت، و فروختن اسکریپت رو ندارید،
متاسفانه جدیدا مشاهده میکنم عده ای دارند اسکریپت بنده رو می فروشند و واقعا واسه این ادم ها متاسفم که ارزش اسکریپت کاملا متن باز رو ندارند، و واسه خودم متاسفم که با چنین ادم های هم صحبت شدم،
با این وجود در صورتی که فروش اسکریپت، دادن اسکریپت به دوستان مشاهده شود، اپدیت اسکریپت برای همیشه قطع خواهد شد و کسی که ضرر میکنه شما هستید که اسکریپت رو خریدید نه دوستتون که بهش اسکریپتو دادید،
موفق باشید،
ویرایش توسط cooper47 : October 28th, 2013 در ساعت 23:24
اسکریپت VIP
اسکریپت VIP
دوست عزیز فقط سروری که اسکریپت روش هست باید php داشته باشه یا سرور دانلود هم باید داشته باشه ؟
هر دو باید داشته باشه...
کل اسکریپت بر پایه php نوشته شده...پس باید php در هر 2 ران شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)