از کلیه دوستان هم تقاضا می کنیم دیگر با ریسلر کلاب تماس نگیرند، چت نکنند و .... ! چون در نهایت همین پاسخ را خواهند گرفت. راه چاره در صحبت با ریسلر کلاب نیست، پس بهتر است حساسیت آنها را بالاتر نبریم و آنها را به لجبازی نیاندازیم.
از کلیه دوستان هم تقاضا می کنیم دیگر با ریسلر کلاب تماس نگیرند، چت نکنند و .... ! چون در نهایت همین پاسخ را خواهند گرفت. راه چاره در صحبت با ریسلر کلاب نیست، پس بهتر است حساسیت آنها را بالاتر نبریم و آنها را به لجبازی نیاندازیم.
تا حالا شده بری تو صف عابر بانک و دستگاه خراب باشه و پول نده و ... بعد به پشت سری هات بگی؟
و اصولا همه فکر میکنند ممکنه کارتشون با کارت شما فرق کنه! و تا اخر صف همه میرن تست میکنند!
پس درخواست شما هم مسلما نتیجه نداره و همه میرن خودشون سوال میپرسن که شاید جوابی غیر از جواب شما بگیرن
اتفاقا بارها شده و با خیال راحت که برای نفر قبلی دستگاه پول نداده من هم تست نکردم و وقتم را تلف نکردم.
مطمئنا از دیشب که این اطلاع رسانی توسط دوستمون انجام شده خیلی های دیگه پرس و جو هاشون را از ریسلرکلاب کرده اند و جوابی مثل جوابی که به ما داده اند را گرفته اند و الان دنبال راهکار جدید هستند که بهتره همفکری داشته باشیم.
ولی خب اینجا ایرانه و ظاهرا همفکری معنی نداره و همه دنبال این هستند که زرنگتر بودن خودشان را ثابت کنند و تنهایی دارند دنبال راه حل می گردند....
حامد جان چند تا سوال پیش میاد
1- کلا ریسلر کلاب برای ایرانی ها تا چند هفته دیگه تبدیل به رویا میشه ؟
2- سایت هلندی که کلاب معرفی کرده هزینه ها رو چه طوری حساب می کنه..؟
3- چرا کلاب این سایت رو پیشنهاد داده ؟
1- احتمالا بله، مگر با ثبت نام غیر ایرانی و ورود با ip های غیر ایرانی! در این صورت ها مالکیت دامین ها نقطه ضعف هایی پیدا می کنه که اصلا جالب نیست!
2- هیچ قیمتی در سایتشون درج نکرده اند و اول باید ثبت نام کنیم و بعد از تایید هویت تلفنی پنل می دهند! امروز اقدام کردم و منتظر تایید تلفنی هستم.....
3- خب یکی از شرکت های همکارشون هست و هلندی هم هست و با ایران مشکلی ندارد، اما تواند دلایل تجاری هم داشته باشد.
دوستان از کجا میشه فهمید یک دامنه با کدام کمپانی ثبت شده است ؟
من الان یکی از دامینهام رو ترنسفر کردم هیچ ایرادی نگرفت! ادرس هم ایرانه
سلام
resello هم Free DNS Managment میده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)