سلام
خدمت شما د کلیه افرادی مه در این تاپیک مطلب بی مورد گذاشتند به فارسی چند جمله ای صحبت میکنم و پست اول را برای بار اخر ویرایش میکنم.
شما و امثال شما لیاقت نیکی و خوبی را ندارید.
همان بهتر که همواره در زندگی به کرات به دیوار برخورد کنید
بنده در این تاپیک درخواست نظر از شما نکردم. پس کار به شدت زشت و بیجایی میکنید که نظرات خود را مطرح میکنید.
من چندین سال است در زیمنه وب و تجارت وب فعال هستم و بسیار شناخته شده هستم. مطلبی هم که عرض کردم از روی دلسوزی برای همه ایرانیهنی است که از این تدبیر جدید ریسلرکلاب اگاهی ندارند
منبع میاز دارید ؟ بفرمایید !
هدف من اطلاع رسانی بوده نسبت به موضوعی که مطلع شدم مطمین باشید به قدری ما در این سالها با ریسلر کلاب کار کردیم که اعتباری به مجموع کلیه اعتبار کاربرانی که در این انجمن هستند داریم. مدتی دیگر شرمساری همه افراد کودن و نادانی که از این لطف من با بیخرید یاد کردند را خواهیم دید.
فارسی روان صحبت میکنم.
واقعا من را ناراحت کردید که به جای تشکر اینگونه صحبت میکنید.من هیچ تعهدی نسبت به هیچ کدام از شما کاربران ندارم منتها امروز به کلیه نمایندگان و افرادی که ایمیل ان ها را داشتم این موضوع را متذکر شدم.
نیازی به نظرات و پاسخ شما نیست
لیاقت شما ضرر و خسارت است. پست خود را بر دیوار اتاقتان یادداشت کنید نه در این تاپیک
پست اول با اخرین صحبتی که با منیجر rc داشتم بروز شده است
تحت هیچ شرایطی تحت هیچ شرایطی تحت هیچ شرایطی و تحت هیچ شرایطی این تاپیک توسط بنده دیگر بروز نخواهد شد. شما افراد نادان سالها امدید و رفتید اما من و ما ، ماندیم.
همکارانی که شماره بنده را دارند.همچون گذشته راهنمای انان هستم.
بدرود