-
October 9th, 2013, 02:06
پاسخ : بسیار فوری : ریسلر کلاب ایران را تحریم کرد

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
کیشخ بگید الان بابت privacy protect چقدر دریافت میکنند؟
متن خبرش این بود
Change in Privacy Protect service:
Due to the forthcoming change in ICANN’s policy, the overhead costs of providing the Privacy Protect service will increase substantially. Starting soon, we will be charging an annual fee of $3 per domain name for our Privacy Protect service. With most Providers in the market charging as high as $6 per year, you could offer this as a chargeable service and still earn a profit on it!
Please Note:
For domain names that are already registered and use Privacy Protect service, no charge shall be levied till the domain name expires, or until the next renewal, whichever is earlier. At the time of renewal of the domain name, you will have the flexibility of not renewing Privacy Protect along with the domain name.
For domains names that are already registered and do not use Privacy Protect service, upon activation of this service, charges shall be applied on a pro-rata basis till the domain expires.
For any new domain registrations opting for Privacy Protection service, above mentioned annual charges will be applicable.
The duration of this service will be the same as the duration of the domain name it is associated with.
For any additional details about this mail, feel free to get in touch with us.
Regards,
Team ResellerClub
اینم لینکش توی خود سایت ریسلر کلاب
Important: ICANN Policy and Registry Price Update
وقتی توی چت انلاین باهشون صحبت کردم گفت به زودی اجرا میشه و برای هر سال هم 3 دلار باید پرداخت کنی
گفت اون دمنه هایی که قبلا استفاده کردن در هنگام renew باید هزینه privacy protect رو پرداخت کنه 3 دلار
-
تعداد تشکر ها از m.Amin به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013 02:06
# ADS
-
October 9th, 2013, 02:11
عضو انجمن
تشکر از اطلاع رسانی تون.
هنوز مرکب امضای قراردادشون خشک نشده کشور ایران رو از لیستشون حذف کردن.
در حالیکه شرکت های دولتی و خصوصی ایرانی حتی اسم اسرائیل توی لیست کشورهاشون هست!
امیدوارم روزی برسه که تحریم کنند های ما، طعم تحریم شدن رو بچشن.
پیروز باشید.
هر کس، به خدا توکل کند، دشواری ها برای او آسان می شود و اسباب برایش فراهم می گردد. (امام علی علیه السلام)
-
تعداد تشکر ها ازmy1zarb به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013, 02:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.Amin
متن خبرش این بود
اینم لینکش توی خود سایت ریسلر کلاب
Important: ICANN Policy and Registry Price Update
وقتی توی چت انلاین باهشون صحبت کردم گفت به زودی اجرا میشه و برای هر سال هم 3 دلار باید پرداخت کنی
گفت اون دمنه هایی که قبلا استفاده کردن در هنگام renew باید هزینه privacy protect رو پرداخت کنه 3 دلار
به نظرم برداشت شما از متن خبر فوق اشتباه است و مطلب صحیح اینه که در هنگام تمدید مختار خواهید بود که از پرواکسی پروجکشن را با 3 دلار هزینه تمدید کنید یا بدون آن تمدید کنید یعنی تمدید آن اجباری نیست
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها از Kian به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013, 02:49

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
شاید هم این تحریم ها را اعمال نکند چون شرکت های الکترونیکی و وابسته به کامپیوتر و غناوری اطلاعات از دسته تحریم های امریکا با مجوز وزارت دارایی و خزانه امریکا خارج شده اند .
همچنین الان هم اوضاع ایران و امریکا در حال بهبود است و پرواز مستقیم بین این دو کشور هم داره ایجاد میشه , خیلی بعید میدونم که این گونه تجریم ها اعمال بشه .
نه داداش اون در مورد سرویس های رایگان هست
هر فرد شرکت و.. ای که در امریکا حتی یک سنت از افراد ایرانی بدون مجوز رسمی از خزانه داری برای هر یک قرداد
پولی رو از فرد ایرانی دریافت یا پرداخت کنه جریمه و محاکمه میشه
پ ن: یک سری سایت ها واسه من هم باز نمیشه!
-
تعداد تشکر ها از asdadsdxz به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013, 03:15
عضو انجمن
رسیلر کلاب فقط هندی است و فقط در کشور هندوستان و امارات متحده عربی ثبت شده است که در لینک زیرمی توانید مشاهده کنید، البته شماره تلفن چند کشور به عنوان ساپورت در سایتش هست که همگی به هند دایورت میشوند !Contact Us | ResellerClub ولی اینکه قصد تحریم داشته باشد به سیاست بازی و ... برمیگردد که اگر شرکتهای ایرانی بصورت هماهنگ و پیگیری قانونی کنند به احتمال زیاد جلوی این ظلم را می توانند بگیرند.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها از Kian به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013, 03:26
Kian عزیز
منظورم از اینکه گفتم باید 3 دلار بدی برای این بود که بخوای فعال نگهش داری وگرنه 3 دلار بگیرن برای چی!!!!!
قبل از پست دادن یکی متن رو با دقت بخونید
هنگام renew باید هزینه privacy protect رو پرداخت کنه 3 دلار
این جمله یعنی اگه بخوای فعال نگهش داری گفتم هنگام تمدید باید هزینش رو پرداهت کنی اگر هم نخوای پرداخت نمیکنی و privacy از رو دامنه میره
-
-
October 9th, 2013, 03:34
واسه همینه که هیچ وقت تو هیچ سایتی با مشخصات ایرانی ثبت نام نمیکنم ، حالبه چند رو پیش تو یه تاپیکی به ما تهمت زدن حالا دوست دارم استارتر اون تاپیک این تاپیک رو ببنیه تا متوجه بشه من چی گفتم اونجا
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013, 03:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
loginvps.com
لینک برای من باز نمیشه .
0loginvpsPNG_4404913812734465776.png
-
تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2013, 03:42
tizparvaz خوب اشتباه میکنی اینجوری حداقل یه حقی داری و آیکان ازت دفاع میکنه و مثلا یه مدتی میذارن تا ارانی ها دامنه هاشونو منتقل کنن ولی کار تو که دیگه اصلا از بنیان غلطه اگه فقمیدم از ایرانی و هویز رو غلط ست کردی ازت میگیرن و دستتم به هیچ جا بند نیست عزیز
-
-
October 9th, 2013, 04:01

نوشته اصلی توسط
m.Amin
tizparvaz خوب اشتباه میکنی اینجوری حداقل یه حقی داری و آیکان ازت دفاع میکنه و مثلا یه مدتی میذارن تا ارانی ها دامنه هاشونو منتقل کنن ولی کار تو که دیگه اصلا از بنیان غلطه اگه فقمیدم از ایرانی و هویز رو غلط ست کردی ازت میگیرن و دستتم به هیچ جا بند نیست عزیز
دوست عزیز هویت غلط نیست فقط ایرانی نیست و به نام من نیست
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید