-
September 10th, 2013, 15:56
عضو انجمن
ویرایش توسط novinvps.com : January 22nd, 2014 در ساعت 20:42
دلیل: اصلاح قیمت ها
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2013 15:56
# ADS
-
October 7th, 2013, 15:37
عضو انجمن
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █

نوشته اصلی توسط
محسن24
سلام خسته نباشید
یه سرور مجازی با 2 گیگ رم و 4 یا 5 گیگا هرتز سی پی یو میخواستم ازتون خریداری کنم چند تومن در میاد؟؟؟
سلام
با توجه به درخواست 5 گیگاهرتز پردازشگر
68 هزار تومان میتونیم تقدیم کنیم
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2013, 20:28
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
دایرکت ادمین رو نصب کنید چقدر طول میکشه که سرور رو تحویل دهید؟
میتونید یه سرور ویندوز برای چندساعت تحویل بدین ما اطلاعاتمون رو منتقل کنیم رو سرورتون؟
-
-
October 9th, 2013, 00:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
محسن24
دایرکت ادمین رو نصب کنید چقدر طول میکشه که سرور رو تحویل دهید؟
میتونید یه سرور ویندوز برای چندساعت تحویل بدین ما اطلاعاتمون رو منتقل کنیم رو سرورتون؟
بله نصب میکنیم
تحویل به مجرد اینکه هزینه رو انلاین پرداخت کردید به طور آنی و فوری سرویس براتون خودکار حاضر و ارسال میشه
ویرایش توسط novinvps.com : October 9th, 2013 در ساعت 00:56
-
-
October 10th, 2013, 02:13
دروود بر شما
امکانش هست قیمت h.d.d اضافه روی سرور ها رو هم اعلام بفرمائید
با تشکر
-
-
October 10th, 2013, 14:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
VatanDC
دروود بر شما
امکانش هست قیمت h.d.d اضافه روی سرور ها رو هم اعلام بفرمائید
با تشکر
سلام
چند گیگ بیشتر میخواید؟ به زودی کامل در سایت قرار داده میشه
ولی اینجا دستی عرض کنم خدمتتون:
300 گیگ بیشتر : 35 تومان در ماه
500 گیگ بیشتر : 50 تومان در ماه
1 ترابایت بیشتر : 100 تومان در ماهلازم به ذکر است که تمامی هارد ها بر روی بستر RAID 10 و هارد های WD enterprise می باشند
-
-
October 10th, 2013, 21:24
عضو انجمن
سلام
نزدیک 130 گیگ اطلاعات به صورت عکس دارم. برای انتقالش در صورتی که بخوام بکاپ رو ریستور کنم آیا باید 300 گیگ هارد تهیه کنم؟ من 200 گیگ بیشتر هارد نمیخوام فعلا
در صورتی که بخوام عکسها رو با ftp منتقل کنم (یک میلیون بیشتر عکس هست) به نظرتون چقدر طول میکشه؟
در ضمن 20% تخفیف ماه اول هنوز وجود داره؟
-
-
October 11th, 2013, 01:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maysam.m
سلام
نزدیک 130 گیگ اطلاعات به صورت عکس دارم. برای انتقالش در صورتی که بخوام بکاپ رو ریستور کنم آیا باید 300 گیگ هارد تهیه کنم؟ من 200 گیگ بیشتر هارد نمیخوام فعلا
در صورتی که بخوام عکسها رو با ftp منتقل کنم (یک میلیون بیشتر عکس هست) به نظرتون چقدر طول میکشه؟
در ضمن 20% تخفیف ماه اول هنوز وجود داره؟
سلام
خیر ، برای همکاری با شما ما ابتدا سرویستون رو با هارد 300 گیگ حاضر میکنیم وقتی که کارتون تموم شد هارد رو به مقدادر واقعیش کاهش میدیم .
در مورد سرعت انتقال بستگی به سرور قبلی شما داره که چه سرعتی به ما ارائه بده ، در مورد تخفیف هم بله برای ماه اول 20% هنوز پابرجاست
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 17:44
عضو انجمن
سلام
عصر جمعنون بخیرن 
برای مشترکین عزیز به طور مجانی چه قدیم چه جدید کنترل پنل های : cPanel و DirectAdmin و Kloxo نصب و راه اندازی میگردد
-
-
October 12th, 2013, 11:41
عضو انجمن
سلام
مشترکین عزیز می توانند هنگام سفارشاز تخفیف 20% استفاده کنند
برای دریافت کد تخفیف به سایت مراجعه کنید.
-
-
October 12th, 2013, 11:51
عضو جدید
با سلام
سرویس هاتون خوبه ولی به نظرتون قیمت ها یه خورده بالا نیست؟
-
تعداد تشکر ها ازseoman به دلیل پست مفید