نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: مناسب ترین دیتا سنتر برای خرید سرور اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

پیش فرض پاسخ : مناسب ترین دیتا سنتر برای خرید سرور اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr_Parham نمایش پست ها
    جالبه من هر چند مدت یک بار میام سر میزنم به این سایت به نظر هی داره اطلاعات کاربر ها کم تر میشه، چند تا مورد

1- شما گفتید سیاست های جدیدشون براتون جالب نیست، دقیقا چه موردی؟
    2- دیتاسنتر مناسب دقیقا یعنی چی؟ براتون چه مواردی مهمه، کیفیت، قیمت، ساپورت؟
    3- پورت 1Gbps اختصاصی یعنی Uplink شما 1Gbps باشه ولی محدود (مثلا 10 ترابایت) یا منظورتون اختصاصی به معنی این که بتونید 24/7 از کل پورت بدون مشکل استفاده کنید؟
    4- گیر ندادن زیاد به ddos؟؟ این یعنی چی دقیقا؟ کدوم دیتاسنتر خوبی رو میشناسید که به ddos گیر نده؟

نکته: شما وقتی دنبال سرور میگردید دقیق باید مطرح کنید چه نیاز هایی دارید، مثلا میگید میخواهید روش VPS بفروشید، خوب اوکی قبول، مشتری های شما چه جور افرادی هستند؟ برای مثال شما اگر وی پی اس به سایت های دانلود بفروشید هارد خوب نیاز خواهید داشت و پیشنهاد میشه که از hw raid استفاده کنید.

پ ن - من خودم هم خیلی اطلاعات ندارم نسبت به خیلی از دوستانی که توی این سایت فعالیت میکنند (یا شاید میکردند قبلا) ولی یک سری موارد این جوری رو دوستان بهش دقت کنند بد نیست

زمانی که ما سرور گرفتیم خسته از کل دیتا سنتر ها با yesup صحبت کردیم و بهمون گفتند سروری ندارند که جلو دیداس رو خودش بگیره ولی کمک می کنند دیداس رفع شه و سرور به هیچ عنوان زیر دیداس ایپیش نال نمیشه یا ساسپند نمیشه و به این حرف ها عمل کردند یکبار 3 روز سرور زیر دیداس شدید بود حتی به درخواست خودم شبکه سرور رو قطع نکردند و بعد با پیگیریمون کل دیداس رو با شبکه خودشون رفع کردند حتی آموزش هایی رو هم به ما دادند ! ولی بعد از اینکه قسمت DDOS Protection رو تو دیتا سنتر اکی کردند سیاستشون فرق کرد مثل بقیه دیتا سنر ها ایپی سرور رو نال می کنند که جدیدا دیگه حرف از نال کردن گذشته و می خوان سرور رو ساسپند کنند فقط در صورتی که 600 $ دلار بدیم از این مشکلات راحت میشیم و دیگه با نال کردن آیپی راضی نمیشند!

در مورد پورت هم کمتر از 1 جواب نمیده چون دیداس های ساده و با شدت پایینی هست با 5-6 مگ inbound می بینی تا 150 مگ outbound میسازه! در این صورت براحتی آبخوردن سرور می خوابه! ترافیک مصرفی زیر 1 ترا هست گیر ندادن به دیداس هم اینکه سریع با کوچک ترین دیداسی کل سرور مجازی ساز رو ساسپند نکنه مثل serverloft و همکاری کنه! سرور هم برای وی پی اس های هاستینگ و گیم سرور از این نوع سرور ها
    ویرایش توسط InterServer.ir : October 8th, 2013 در ساعت 19:08

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)