خیلی خوبه شما خودتان را در سطح ما میبینید:دی
ما انقدری داریم که نیاز به خراب کردن تاپیک شما نداشته باشیم بنده رک ترین فروشنده هستم که همیشه مشکلات را میگم و به فکر سود خودم نیستم
شما هم اگر با گفته های بنده مشکل دارید گزینه ریپورت بزنید مدیران تصمیم بگیرند
بنده با توجه به سابقه صد در صد بیش از شما در ارتباط با کار در این دیتاسنتر نیاز دیدم این موارد را بگم حالا اگر کسی من را در تاپیک هام اگر اشتبه میکردم آگاه میکرد ناراحت نمیشدم اما خوب مردم باز خورد های مختلفی دارند
ما مشتری های مخصوص خودمان را داریم کاربران ما به دنبال ارزانی نیستند به دنبال این هستند که استرس نداشته باشند
ما انقدری به خودمان اعتقاد داریم که برای سرور هایی که از ovh داریم تضمین پرداخت داده ایم میتوانید تاپیک هاش را ببینید!
نیازی به سرور اضافه نداریم شک نکنید ولی دلمون به حال کاربران این انجمن میسوزه که هر روز باید تاپیک بزنند در این مورد و مدیران پاک بکنند!
مدیران در صورت صلاح دید پست های بنده را حذف نمایند اما بنده نمیخواهم شاهد وقایع دانیال جلودار ، رضا کوهی ، مبین پارسیان و .... که همین نوع برداشت را از ovh داشتند باشیم
بنده هیچ تعصبی روی هیچ دیتا سنتری نداریم از دیتاشکی که نمایندش هستیم بگیر تا هتزنر ، ovh ، go rack ، synaptica ، تبیان ، پارس آنلاین و..... که باهاشون داریم کار میکنیم نداریم و نخواهیم داشت چرا که توی کار حرفه ای نتیجه عکس دارد اگر به این گونه باشد
شما هم خودتون را اذیت نکنید اگر جواب های شما قانع کننده باشد طبیعتا نیازی به اینکه ترسی از فروشتان داشته باشید نباید داشته باشید چرا که حرف درست زده اید و کاربر پسند است
بنده تصمیم گرفتم مدرکی به شما بدهم :
توی این میتوانید مشاهده بکنید که به دلیل اینکه آدرس پیپال با آدرس اکانت فرق داشته مدارک خواستند و ما دادیم
پس فکر نکنید اولش نمیخواهند فردا روزی که تایید نشه پرداخت و باید دستی بزنند اون وقت این مدارک مشکل ساز برایتان خواهد بود
انشا الله که موردی نباشد و موفق باشید