من اکانت در سایت Bigdollarsptc دارم و 2473 دلار موجودی دارد و علت فروش نداشتن حساب است این هم ادرس ایمیل من است SINA.IZADI.010@GMAIL.COM به بالا ترین پیشنهاد فروخته می شود
من اکانت در سایت Bigdollarsptc دارم و 2473 دلار موجودی دارد و علت فروش نداشتن حساب است این هم ادرس ایمیل من است SINA.IZADI.010@GMAIL.COM به بالا ترین پیشنهاد فروخته می شود
قیمت پایه تعیین کنید
من انواع حساب بانکس خارج کشور دارم فقط لطف کنید بگید شرایط انتقال به حساب بانکی یورو یا دلار ی چه جوری هست ؟ درصد هاش و هزینه هاش . تا بعد در مورد نرخ دلار تو پ خ صحبت کنیم .
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
سلام میشه بگید سایت : Big Dollars PTC Site : Welcome To Big Dollars PTC Site! چیکار میکنه؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
یه سایت تبلیغات کلیکی و این جور کارای کاذب هست که صد البته تسویه حساب کردنشون با خداس چون منم توی این قبیل سایت ها درآمد داشتم ولی یه قرونش هم نیومده تو جیبم
دل کل خریدنش ریسکه![]()
امکان اتصال پیپال را دارد؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
می توانید به پی پال و پیزا انتقال بدید و درصد ندارد و انتقال رایگان است
قیمت پایه 5 ملیون
نه من دوست ام از این سایت دریافتی داشته او حساب دارد من به او گفتم بریز در حسای خودت او گفت مریزم ولی 1500 دلار اش را می خواهم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)