-
October 4th, 2013, 19:52
عضو انجمن
درخواست طراحی سایت
با عرض سلام و خسته نباشید
به دنبال یک طراح سایت برای پروژههای خود هستم . طراح میبایست طرح مورد نظر رو از روی نمونهها و توضیحات ارائه شده به صورت کاملا "RESPONSIVE" طراحی و توسعه دهد . فقط قسمت قالب سایت که باید به صورت استاندارد روز باشد درخواست خواهد شد به همراه "ICON"، "Slider" . تقریبا همانند قالبهایی که در "THEMEFOREST" به فروش میرسند . قسمت برنامه نویسی پروژهها به عهده خود ماست و فقط قالب "HTML" و "CSS" با "JAVASCRIPT/JQUERY" لازم است .
با یکی از دوستان در همین انجمن آغاز به کار کردیم متأسفانه برای مشکلاتی که برای ایشون پیش اومده بود قادر به ادامهٔ همکاری نبودند .
با توجه به زمان از دست رفته ، در کنار حرفه و مهارت طراح ، نیاز به دقیق بودن در تاریخ اتمام پروژه(ها) هستیم ، همانطور که اشاره شد ، به دنبال طرّاحی هستیم که بتونیم در سایر پروژهها نیز افتخار همکاری داشته باشیم ، و نیازهای خود را به طور کامل بتونیم به ایشون برسونیم . در نتیجه ارتباط باز با طراح نیز برای ما از اهمیّت بلایی برخوردار است . باید با طراح عزیز ارتباط مستقیم داشته باشیم .
لطفا شرایط بالا را به دقت مطالعه بفرمایید و اگر قابلیت انجام این کار را در خود میبینید با بنده در ارتباط باشید .
کاربران با تجربه و اثبات شده در اولویت خواهند بود .
با تشکر و سپس فراوان
آی دی یاهو : cartman10mpi
-
-
October 4th, 2013 19:52
# ADS
-
October 4th, 2013, 22:06
عضو جدید
پاسخ : درخواست طراحی سایت
-
-