السلام علیکم
دوستان می خواستم بدونم ایکس ال هاست با آی پی ایران مشکل داره یا نه؟ یعنی اگه با آی پی ایران وارد اکانتمون بشیم حسابمون رو می بنده و دردسر درست میشه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
السلام علیکم
دوستان می خواستم بدونم ایکس ال هاست با آی پی ایران مشکل داره یا نه؟ یعنی اگه با آی پی ایران وارد اکانتمون بشیم حسابمون رو می بنده و دردسر درست میشه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
خیر مشکلی نداره
ایران با ای پی های xlhost (کلا ای پی های امریکایی) مشکل داره نه xlhost با ای پی های ایران
سلام
نه مشکلی نداره . مدیرش یک ایرانی به اسم سعید خرازی هستش. حتی دامنه ir هم مشکلی ندارند هاست کنید
البته در موارد دی داس به شدت ضعیف هستن و توان فنی (هوش فنی ) پایینی دارند . ساپورتشون در حد خوبی نیست . با آی وب کار کنید حداقل به مشتری احترام میذارن
xlhost توصیه نمیشه
دوستان عزیز از همتون ممنون
من چون وی پی اس از ایکس ال گرفتم. ای وب وی پی اس میده؟ اگه کلود وی پی اس بده که عالیه.
mr.web عزیز xlhost هیچگونه مشکلی با ایران نداره ولی متاسفانه ایران با اونا مشکل داره
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
من خودم هم تا الان که استفاده کردم خوب بوده.
چت آنلاین هم خوب جوابم رو تا حالا دادن.
اصلا دیتا سنتر معتبر دیگه ای هست که وی پی اس بده؟ یا وی پی اس کلود بده؟
سلام
بله ، با توجه به کیفیت و قیمت و نحوه ارتباط با مشتری ایرانی دیتاسنتر خوبی محسوب میشه برای ما ایرانی ها ولی احتمالا شما حواستون به آپتایم سروراتون نیست چون چند ماه پیش یک قطعی نسبتا طولانی برای مشکل برق داشتند . عجیبه که شما در یک سال گذشته حتی یک دقیقه هم قطع نشدید!!!!!!
سرویس دهی خوبی دارند. منتها اینکه ایا یک دیتاسنتر برای یک فرد یا گروه مناسب باشد یا نه به دلیل خدمات فنی که دیتاسنتر ارایه میکند. اشتباه است
ما چندین سال است کار میکنیم و مشکلی نبوده.
بعضی از مواقع ای پی هادر ایران با تایم اوت مواجه مشوند که مبحث جدیدی نیست
البته حق دارید به xlhost ایراد بگیرید چون بنده نیز جندین گزارش در این زمینه از مشتریان مشاهده کردم. البته با تغییر isp یا استفاده از پ.... مشکلشان برطرف شده است
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)