-
October 3rd, 2013, 22:29
عضو جدید
سرور با آیپیهایی از کلاس c
با سلام
من میخوام یک سرور اختصاصی از ovh بگیرم و روی اون سرور ۱۰ سایت با آیپیهای متفاوت از کلاس C بالا بیارم. دوستانی که آشنائی دارن راهنمای کنن آیا چنین امکانی تو ovh هست؟ اگه نیست کجا میتونم چنین سرویسی بگیرم.
-
-
October 3rd, 2013 22:29
# ADS
-
October 3rd, 2013, 22:58
پاسخ : سرور با آیپیهایی از کلاس c
چرا حتما کلاس سی باید باشه؟ شاید رنج او وی اچ کلاس سی نباشه؟
چرا 10 تا سایت رو روی یک ای پی بالا نمیاری!!!! ؟
-
-
October 3rd, 2013, 23:18
عضو انجمن
Ovh توی کانادا کلاس ipهاش c هست.
-
تعداد تشکر ها از d3m0n3y3z به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2013, 00:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ultraweb
چرا حتما کلاس سی باید باشه؟ شاید رنج او وی اچ کلاس سی نباشه؟
چرا 10 تا سایت رو روی یک ای پی بالا نمیاری!!!! ؟
حتما باید آیپیها مستقل باشن برای هر سایت، و ترجیح خیلی زیاد داره که کلاس c باشن. از نظر سئو اهمیت داره برام.
-
-
October 4th, 2013, 02:00
الان شما 10 تا ای پی + سرور میخوای باید در بخش دیگه درخواست بدین که بشه افر داد بهتون ها
همه به نظرم دارن این موارد رو
-
-
October 4th, 2013, 04:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parmenides
حتما باید آیپیها مستقل باشن برای هر سایت، و ترجیح خیلی زیاد داره که کلاس c باشن. از نظر سئو اهمیت داره برام.
سلام
اگر شما هم دچار این تصور غلط هستید که آی پی کلاس C در سئوی سایت تاثیر داره باید خدمتتون عرض کنم که اشتباه میکنید . چطور گوگل باید اینقدر خنگ باشه که اجازه بده نتایج نمایش داده شده در موتور جستجوش تابع چنین مسائلی باشه؟ خوب همه میرن آی پی کلاس C میگیرن با یه وی پی اس و اوضاع سئوشون هم خوب میشه
هاست سئو و میزبانی وب مخصوص بهینه سازی و سئو وب سایت با ip کلاس c
الگوریتم گوگل مدت هاست که عوض شده . سابقا (خیلی وقت پیش!!!) آی پی های کلاس C برای موتور های جستجو در اولویت قرار داشتند . این مسئله خیلی وقته که دیگه صادق نیست . چون اینم شده بود یه بیزنسی مثل خرید و فروش بک لینک و باز هم تاکید میکنم . موتور جستجو دنبال بهترین نتایجه ... براش مهم نیست شما از چه کلاس آی پی استفاده میکنید!! الگوریتم ها هم هر روز داره عوض میشه و رو به سمتی میره که دور زدنش سخت تر از قبله . پس اولین چیزی که حذف میشه اهمیت آی پی و بک لینک و ... خواهد بود که شده
موفق باشید
-
-
October 4th, 2013, 04:56
حتما باید او وی اچ باشه ؟
ضمنن اینجا نمیشه پیشنهاد خرید داد
-
-
October 4th, 2013, 08:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
الان شما 10 تا ای پی + سرور میخوای باید در بخش دیگه درخواست بدین که بشه افر داد بهتون ها
همه به نظرم دارن این موارد رو
سوال من خیلی روشن بود من نه سرور میخوام از کسی نه آیپی، امکان داشتن چیزی رو پرسیدم که دوستان لطف کردن جواب من رو هم دادن.
-
-
October 4th, 2013, 08:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
compiler
سلام
اگر شما هم دچار این تصور غلط هستید که آی پی کلاس c در سئوی سایت تاثیر داره باید خدمتتون عرض کنم که اشتباه میکنید . چطور گوگل باید اینقدر خنگ باشه که اجازه بده نتایج نمایش داده شده در موتور جستجوش تابع چنین مسائلی باشه؟ خوب همه میرن آی پی کلاس c میگیرن با یه وی پی اس و اوضاع سئوشون هم خوب میشه
هاست سئو و میزبانی وب مخصوص بهینه سازی و سئو وب سایت با ip کلاس c
الگوریتم گوگل مدت هاست که عوض شده . سابقا (خیلی وقت پیش!!!) آی پی های کلاس c برای موتور های جستجو در اولویت قرار داشتند . این مسئله خیلی وقته که دیگه صادق نیست . چون اینم شده بود یه بیزنسی مثل خرید و فروش بک لینک و باز هم تاکید میکنم . موتور جستجو دنبال بهترین نتایجه ... براش مهم نیست شما از چه کلاس آی پی استفاده میکنید!! الگوریتم ها هم هر روز داره عوض میشه و رو به سمتی میره که دور زدنش سخت تر از قبله . پس اولین چیزی که حذف میشه اهمیت آی پی و بک لینک و ... خواهد بود که شده
موفق باشید
مرسی از توضیحات کاملی که دادین، بله حق با شما هست. من هم چنین فکری نمیکنم. داشتن آیپی کلاس c بخشی از یک برنامه بزرگتر که نیازی نمی بینم اینجا توضیح بدم. در ضمن مقاله که شما لینک دادین در مورد هاست سئو کاملا بی ربط هست. تا اونجایی که من میدونم هدف از هاست سئو چیز دیگهای هست که با مراجعه به منابع خارجی میتونین متوجه بشین.
ویرایش توسط parmenides : October 4th, 2013 در ساعت 08:55
-
-
October 4th, 2013, 12:13

نوشته اصلی توسط
parmenides
با سلام
من میخوام یک سرور اختصاصی از ovh بگیرم و روی اون سرور ۱۰ سایت با آیپیهای متفاوت از کلاس C بالا بیارم. دوستانی که آشنائی دارن راهنمای کنن آیا چنین امکانی تو ovh هست؟ اگه نیست کجا میتونم چنین سرویسی بگیرم.
شدنش که خودتم میدونستی میشه واگر نه نمی آمدی همچین چیزی بگی بعدشم اگر سرویس نمیخواستی اخر جملت رو که نوشتی از کچا میشه
میشه چنین سرویسی تهیه برای چی نوشتی !!!!
-