-
October 3rd, 2013, 22:06
درخواست تغییر طراحی گرافیک وبسایت بازی (برای گریز از کپی رایت)
سلام دوستان
من یه سرور اختصاصی تراوین دارم و میخوام برای جلوگیری از بسته شدن سایتم توسط شرکت تراوین گرافیک های بازی که تحت حمایت قانون کپی رایت هست رو کامل تغییر بدم و طراحی بازی رو کامل عوض کنم و اسمش رو عوض کنم و به یه بازی جدید تبدیلش کنم.
دوستانی که توی طراحی سابقه دارن و فکر میکنن میتونن از پس این کار بر بیان میتونن بهم پیغام خصوصی بدن یا همینجا هزینه ی تخمینی خودشون رو برام بزارن.
پ.ن: gpack اسکریپت رو میتونم در اختیارشون بزارم تا فقط تصاویر رو با تصاویر جدید عوض کنن.
-
-
October 3rd, 2013 22:06
# ADS
-
October 3rd, 2013, 22:22
عضو انجمن
پاسخ : درخواست تغییر طراحی گرافیک وبسایت بازی (برای گریز از کپی رایت)

نوشته اصلی توسط
Linorth
سلام دوستان
من یه سرور اختصاصی تراوین دارم و میخوام برای جلوگیری از بسته شدن سایتم توسط شرکت تراوین گرافیک های بازی که تحت حمایت قانون کپی رایت هست رو کامل تغییر بدم و طراحی بازی رو کامل عوض کنم و اسمش رو عوض کنم و به یه بازی جدید تبدیلش کنم.
دوستانی که توی طراحی سابقه دارن و فکر میکنن میتونن از پس این کار بر بیان میتونن بهم پیغام خصوصی بدن یا همینجا هزینه ی تخمینی خودشون رو برام بزارن.
پ.ن: gpack اسکریپت رو میتونم در اختیارشون بزارم تا فقط تصاویر رو با تصاویر جدید عوض کنن.
درود
اگه سرور رو روی هاست های داخلی راه اندازی کنین تراوین هیچجوره نمیتونه اون رو ببنده
-
تعداد تشکر ها از soheil.zare2006 به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2013, 22:26

نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
درود
اگه سرور رو روی هاست های داخلی راه اندازی کنین تراوین هیچجوره نمیتونه اون رو ببنده
نه قصد من برای تغییر گرافیک بازی فقط برای فرار از کپی رایت نبود. قصد دارم به مرور بازی رو تغییر بدم، برای همین میخوام کلا اسم و حق و حقوق تراوین رو از بازی بردارم.
-
-
October 3rd, 2013, 23:38
با سلام
ای دی seomaster_web رو اد کنید ، در خدمتم.
-
-
October 3rd, 2013, 23:47
عضو انجمن
با سلام
چه میزان بودجه در نظر گرفتید؟
-
-
October 4th, 2013, 00:26

نوشته اصلی توسط
fanix
با سلام
چه میزان بودجه در نظر گرفتید؟
بودجه خاصی در نظر گرفته نشده.. کیفیت کار از هزینه مهم تر هست.
خود دیزاینر میتونه یه نگاه به بازی بندازه و قیمت پیشنهادیش رو بده.. نمونه کاراش رو هم بفرسته.. درصورتی که مورد قبول باشه کارشون سر قیمت باهاشون به توافق خواهیم رسید.
-