سلام الان کدوم سایتها لایسنس سیپنلانلاین میدن
الماهاست برا من باز نمیشه
www.almahost.ir
سلام الان کدوم سایتها لایسنس سیپنلانلاین میدن
الماهاست برا من باز نمیشه
www.almahost.ir
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
50.000 در خدمتم
تحویل انی
سایت های خارجی توصیه میشه فقط
بدون دردسر 15 دلاری بری وی پی اس
میتونی از سایت سی پنلم فروشنده ها رو پیداکنی
همیشه خودمون تهیه میکردیم این سری برای حسابمون یه مشکلی پیشاومده
ممنون از همه تهیه شد
ویرایش توسط sarwhost : October 3rd, 2013 در ساعت 17:34
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مهندس دردرسرش خیلی کمتر از فروشنده های همکار و بدقولی است که جواب هم دیگه رو هم نمیدن
و واسه ی هم هم کلاس میزارن در مواقع بدبختی و نیاز بعدشم ما یک غریبه برامون پرداخت رو انجام میده خودمون هم رجیستر کردیم
پس خیلی وقت ها نیاز به وریفای هم نیست بعدشم کسی میخواد پدر بشه از وسیله ی خودش استفاده میکنه
ماله همسایه رو قرض نمیکنه که دو روز دیگه نتونه سرش رو بالا بگیره
من حاضرم پولم رو خارجی بخوره ولی ایرونی برام کلاس نزاره والا
اوکی کردی گیرت رو؟ اونی گفتم حل کردی مشکل سرورت رو
ویرایش توسط ULTRAWEB : October 3rd, 2013 در ساعت 17:55
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
میتوانیم برای شما خرید کنیم و تقدیم کنیم
http://clients.afaghhosting.net/contact.php
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
ما که هفت ماه مهمون لایسنس پال هستیم
و مدارکی نخواستن
LicensePal - Web Hosting Software License Reseller - cPanel/WHM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)