سلام
به شما سرورهای آمریکا را پیشنهاد می کنم، نمونه سایت هایی که روی سرورهای مجازی آمریکا هستند :
شبکه جهانی افرای فارسی
کارن اس ام اس | سامانه پیام کوتاه
Xls-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 245 GB
CPU : Intel® Xeon® X3350 2Core | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 85 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
با این حال اگر احساس می کنید واقعا هاست نیاز شما را پاسخ خواهد داد که اینطور فکر نمی کنم.
پلن زیر را به شما پیشنهاد می کنم :
GE-CH-5 - فضا : 2000 مگابایت - پهنای باند : 80000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 9 | Database : 20 | Park Domain : 20 | Addon Domain : 4 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 20 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان cPanel - SSD
GE-CH-6 - فضا : 3000 مگابایت - پهنای باند : 100000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 11 | Database : 30 | Park Domain : 25 | Addon Domain : 6 | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 30 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان cPanel - SSD
مزایای SSD
SSD بلافاصله اقدام به خواندن و نوشتن داده میکند و برخلاف هارد دیسک نیازی به زمان برای چرخش دیسک ندارد در حالی که هارد دیسک نیاز به زمانی در حدود 2 ثانیه برای دسترسی واقعی به درایو دارد. SSD با سرعتی در حدود دو برابر هارد دیسک اقدام به نوشتن و خواندن اطلاعات میکند. این بدین معنیست که کامپیوتر شما زودتر بوت میشود و بازی ها و نرم افزارهای شما زودتر لود میشوند.
SSD نیازی به Defragment شدن ندارد. یعنی بر خلاف هارد دیسک که پس از مدتی استفاده کند میشود، تغییری در سرعت SSD بوجود نمیاید.
SSD بسیار کمتر در معرض خراب شدن در اثر سقوط و ضربه است زیرا قطعه متحرک ندارد.
میدانهای مغناطیسی قوی میتوانند به اطلاعات هارد دیسک آسیب برسانند اما SSD در برابر میدان مغناطیسی آسیب نمیبیند.
مدت زمان معمولی دسترسی به داده های SSD مبتنی بر فلش حدود 35 تا 100 میکرو ثانیه است. در حالیکه سرعت هارد معمولی 5000 تا 10,000 میکروثانیه است. بنابراین هارد SSD بطور تقریبی 100 مرتبه سریعتر از هارد HDD عمل می کند.
هارد HDD بطور معمول با سرعت 80 مگابایت در ثانیه داده ها را انتقال می دهد. در مقایسه با آن، SSD اطلاعات را با سرعت 170 مگابایت در ثانیه منتقل می کند. (منبع)
شما می توانید جهت آگاهی بیشتر از تفاوت هارد ها و سرعت هر یک مقاله " Faster Webhosting. The Proof " را مطالعه فرمایید.