از کجا دامین موزیک بخرم که خودشم هاست بده و مطمئن باشه و بعدا دامین رو ازم کش نره و خدماتش هم عالی باشه.مرسی از راهنماییهاتون
از کجا دامین موزیک بخرم که خودشم هاست بده و مطمئن باشه و بعدا دامین رو ازم کش نره و خدماتش هم عالی باشه.مرسی از راهنماییهاتون
شما اگر از شرکت های ثبت شده بگیرید معمولا موردی برایتان پیش نمی آید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
از شرکت های ثبت شده تهیه بکنید معمولا موردی نخواهید داشت
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
خوب معمولا سایتهای موزیک رو ***** میکنن.حالا بعد اگر پیگیری کردند و مشخصات من رو پیدا کنند واسه من دردسر نمیشه؟راه دیگه ای وجود نداره؟
مشخصا غیر واقعی بده
اما بعید میدونم پیگیری کنند
ایننهمه سایت تا حالا برای کسی مشکل پیش نیومده
اگه هم بخوان پیدات کنند راحت می تونن پیدات کنن
یک کار اصولی و پایه ای میخوام انجام بدم.منظورم اینه که چکار کنم که سایتم بعد از یکسال یه صاحب دیگه پیدا نکنه و زحمتایی که براش میکشم هدر نره.مشخصات غیرواقعی باعث میشه که نتونم ادعای مالکیت کنم.
اینجور که شما شک دارید 99$ بده از رسلر کلوب نمایندگی بگیر دامین هاتو اونجا ثبت کن![]()
از جایی خرید کنید که بهتون پنل اختصاصی بدن
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
دامین کام ثبت کنید و ازشون بخواید که قسمت اطلاعات را قفل کنند تا نشه از اونجا پیگیری کرد
حتما هم آی پی اختصاصی + دی ان اس اختصاصی بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)