-
October 1st, 2013, 15:03
مدیر کل
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

نوشته اصلی توسط
smargenius
- البته بحث امضا پیش اومد یه مطلب عرض کنم
- یکی از کاربران همین فروم در امضاش تبلیغ کانفیگ فیلرشکن و اکانتینگ فیلرشکن کرده و خیلی وقته داره کار میکنه اما هیچ برخوردی نشده با ایشون
- قوانین شما کمی مشکل داره
- مثلا در بند8 نوشته شده که :
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
اما دقیقا بخشی به عنوان "اکانتینگ" در این فروم موجود می باشد! یکبار من این مورد را گزارش دادم اکانتم بن شد!
ببینید این موضوع مشخص هست ، مدیران تک تک پست ها یوزر ها و امضا نه میشناسند و تاکید کردند ، اگر یک کاربر خطایی کرده میتونید با گزارش این موضوع به مدیریت حل کنید
در مورد بخش اکانتینگ *****ینگ ایران این انجمن رو به کل ***** کرده بود متاسفانه من نمیتونم العان چک کنم و من زمانی که پیگیر شدم *****ینگ تنها جوابی که داد این بود که این انجمن باید حذف بشه ،
در صورتی که در بیقیه انجمن های شبکه این مدل انجمن کار میکرد و***** نبود و برا همین *****ینگ به من جوابی ندادند و من انجمن با تاپیک هاشو پاک نکردم تا جواب گوی من باشند
این متن بالای انجمن دقیقا متنی بود که *****ینگ ایراان در اخیار ما گذاشت تا برای کاربران نمایش داده بشه ،
من مشکلی با فیل تر شکن ندارم و برام هم فرقی نمیکنه کاربر این کار را میکنه یا نه ولی این سایت بازدید کنندگانش از جایی که که طبق قوانین آن کشور باید جلوی فیل تر شکن گرفته بشه !
امیدوارم این موضوع را درک کرده باشید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013 15:03
# ADS
-
October 1st, 2013, 15:09
از استارتر محترم واقعا عذر خواهی می کنم که بحث تاپیک عوض شد. اما مدیر محترم نقش مدیران در فروم تنها برای تحریم کاربران نیست. مدیران باید از افرادی انتخاب شوند که دانش بالایی دارند و پاسخگوی مشکلات کاربران باشند. کدام یک از مدیران در حل مشکلات کاربران نقشی داشتند؟
-
تعداد تشکر ها از LXAdmin به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 15:09
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
LXAdmin
ببخشید تنها کاربرانی در این انجمن 100 پسته هستند که خود فروشنده هستند یعنی افرادی که خرید می کنند حق انتقاد یا شکایت ندارند؟ بهتر نیست به جای 100 پسته بودن تنها دلیل و مدرک قانع کننده برای پست انتقادی قرار بدید؟
ببخشید برداشت اشتباه نکنید منظور من این نبود کاربری که 100 پست نداره حق فعالیت نداره ،
ببینید این مسایل برای اولین بار نیست که داره مطرح میشه و این قوانین با رفتار کاربران انجمن گرفته شده و بهتره یکم عمیق تر به موضوع نگاه کنیم .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 1st, 2013, 15:13
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
اگر میشد بخش فروش تنها کاربرانی که هویتشون تایید شده هست(اسکن شناسنامه و کارت ملی) فعالیت کنن اینقد بی نظمی مشاهده نمیشد
تعداد مدیران انجمن هم جوابگوی نیاز انجمن نیست. همشون مشکلات کاری خودشونو دارن و وجودشون احساس نمیشه
متاسفانه این کار غیر قابل اجرا هست ،
در مورد مدیریت هم امیدوارم با کمک خود کاربران بتونیم انجمن را مدیریت کرد .
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 1st, 2013, 15:15

نوشته اصلی توسط
LXAdmin
از استارتر محترم واقعا عذر خواهی می کنم که بحث تاپیک عوض شد. اما مدیر محترم نقش مدیران در فروم تنها برای تحریم کاربران نیست. مدیران باید از افرادی انتخاب شوند که دانش بالایی دارند و پاسخگوی مشکلات کاربران باشند. کدام یک از مدیران در حل مشکلات کاربران نقشی داشتند؟
خواهش میکنم.من دوس دارم مشکل همه حل شه
ولی به همه رسیدگی شد جز مشکل من که هیچ حرفی راجبش زده نشد
-
تعداد تشکر ها از smargenius به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 15:18
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
LXAdmin
ببخشید ولی گویا شما معنی مدیریت انجمن را اشتباه متوجه شدید ،
قرار نیست مدیران انجمن به مشکلات فنی کاربران جواب بدند ،
مدیران نظارت بر کاربران طبق قوانین انجمن دارند ، اگر در بعضی مواقع جواب فنی هم داده میشه به خواست خود مدیر بوده نه وظیفه آن مدیر .
مدیران هم به قول معروف بیکار نیستند که بشینند کاربران را تحریم کنند !
منظور شما از مشکلات ، مشکلات با یوزر کاربریشون هست در انجمن یا مشکلات تخصصی و فنی ؟
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 1st, 2013, 15:18
عضو دائم
دوست عزیز شما برات مشکلی نیست مدارک هویتیتونو به راحتی دست همه بدین؟برای من که مقدور نیست
شما که به مدیران این انجمن اعتماد نداری، با قوانینش مشکل داری با عملکردش مشکل داری اینجا فعالیت نکن
اولا از کجا معلوم اسکن مدارک اصالت داشته باشه؟
شخص فروشنده برای فعالیت در بخش فروش ، قوانین این انجمن رو روی کاغذ چاپ کنه و زیرش امضا بزنه به همراه کارت ملی و شناسنامه به دفترخانه بره و دفتردار مدارک رو تایید و امضا کنه
بعدش این مدارک برای مدیران این انجمن ارسال بشه و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشه به کاربر دسترسی فعالیت در بخش فروش داده بشه
دست تمام افراد سودجو از این انجمن کوتاه خواهد شد 
بعدش از کجا معلوم از مدارک ارسال شده سوء استفاده نشه؟ (منظورم این سایت نیست کلا عرض کردم)
صحبت سره این سایت هست ، کلی گوئی نکنید
کل این کارها دو ساعت وقت شخص فروشنده رو میگیره
فروشنده ای که تمایل یا وقت انجام این کارها رو نداشته باشه قطعا برای کاربراش هم اینقدر ارزش قائل نمیشه و لیاقت فعالیت در بخش فروش رو نداره
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
October 1st, 2013, 15:20
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
smargenius
خوشحال میشم از موضوع اصلی این تاپیک که در مورد حذف تاپیک افاق هاستینگ بود دور نشیم
در مورد همه مسائل صحبت شد جز این

عدم انتخاب انجمن درست برای باز کردن تاپیک
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 1st, 2013, 15:22

نوشته اصلی توسط
Vahid
یوزر کاربری شما توسط مدیر : Veria بسته شده به دلیل قوانین امضا
من از ایشون خواهش میکنم بیاند و به شما جواب بدند
ممنون میشم بعلت بن ایپی بنده رو هم از ادمین الماهاست بپرسید
-
-
October 1st, 2013, 15:23
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
شما که به مدیران این انجمن اعتماد نداری، با قوانینش مشکل داری با عملکردش مشکل داری اینجا فعالیت نکن
شخص فروشنده برای فعالیت در بخش فروش ، قوانین این انجمن رو روی کاغذ چاپ کنه و زیرش امضا بزنه به همراه کارت ملی و شناسنامه به دفترخانه بره و دفتردار مدارک رو تایید و امضا کنه
بعدش این مدارک برای مدیران این انجمن ارسال بشه و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشه به کاربر دسترسی فعالیت در بخش فروش داده بشه
دست تمام افراد سودجو از این انجمن کوتاه خواهد شد
صحبت سره این سایت هست ، کلی گوئی نکنید
کل این کارها دو ساعت وقت شخص فروشنده رو میگیره
فروشنده ای که تمایل یا وقت انجام این کارها رو نداشته باشه قطعا برای کاربراش هم اینقدر ارزش قائل نمیشه و لیاقت فعالیت در بخش فروش رو نداره
شما درست میگید برای حل این مشکل ،
ولی شما دارید از سمت کاربر و فروشنده به این موضوع نگاه میکنید ولی ما باید از سمت مدیریت به این موضوع نگاه کنیم ،
به مسولیتی که سایت با گرفتن این مدارک باید متحمل بشه
به عواقب حقوقی و مشکلات بعد از این موضوع
ارتباط مستقیم با من :
-