برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
متاسفاته با توجه به مسافرت من در ماه May دیگه شخصی تلفن پایین سایت را جواب نمیداد و من فقط از راه دور پیغام هایی که گذاشته میشد رو جواب میدادم ، در پیغام گیر گفته شده بود تلفن تماس بگید ولی عموما مشکلشون را می گفتند و می گفتند با همین شماره که تماس گرفتیم تماس بگیرید ! حالا من چه شکلی باید این شماره رو میدیدم نمیدونستم ، در صورتی که تاکید کرده بودم شماره تماستون رو بگید تا تماس بگیرم ! و وقتی دیدم اینطوری هست تلفن را از پایین سایت حذف کردم ،-قدیم بیشتر میشد با شما در ارتباط بود ولی خب خیلی وقته کلا نمیشه دیگه ارتباطی با شما برقرار کرد.(شماره تلفن هم پائین سایت برداشتید ولی خب بنده داشتم و زنگ هم زدم کلا همیشه پیغام گیر هست کلا مستقیم صحبت نمیکنید).
تمامی اطلاعاتی که شما نیاز داشتید برای تبلیغات در آدرس تبلیغات سایت بود و من هم کمکی نمیتونستم بکنم .جالبه بدونید 99% مواقع که تماس گرفتم طی این دو سال همش برای تبلیغات بوده که خب جواب داده نشده حالا بگذریم.
در مورد اینکه مولتی یوزر بوده و این ها بیشتر مواقع ریپورت هایی که برای مولتی یوزر بوده ولی اگر هیچ مدرکی دال بر مولتی یوزر نباشه نمیشه یوزر را بن کرد .
لطف کنین فقط یک سری مدیر بگیرین که حوصله جواب درست دادن به کار بر رو داده باشن همین-------------------------------------------------
و مثل ماها بیکار باشن نه یکسری مدیر باشن که سالی یکبار بیان با تحکم جواب بدن و برن تازه حق خودشونم بدونن این طرز برخورد رو
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط مدیری که نتونه توی وب سایت ی که مدیره فعالیت کنه دیگه آیا بهش میگه گفت مدیر یک فروم؟
از استارتر محترم واقعا عذر خواهی می کنم که بحث تاپیک عوض شد. اما مدیر محترم نقش مدیران در فروم تنها برای تحریم کاربران نیست. مدیران باید از افرادی انتخاب شوند که دانش بالایی دارند و پاسخگوی مشکلات کاربران باشند. کدام یک از مدیران در حل مشکلات کاربران نقشی داشتند؟
ببخشید ولی گویا شما معنی مدیریت انجمن را اشتباه متوجه شدید ،
قرار نیست مدیران انجمن به مشکلات فنی کاربران جواب بدند ،
مدیران نظارت بر کاربران طبق قوانین انجمن دارند ، اگر در بعضی مواقع جواب فنی هم داده میشه به خواست خود مدیر بوده نه وظیفه آن مدیر .
مدیران هم به قول معروف بیکار نیستند که بشینند کاربران را تحریم کنند !
منظور شما از مشکلات ، مشکلات با یوزر کاربریشون هست در انجمن یا مشکلات تخصصی و فنی ؟
هم مشکلات فنی هم مشکلات کاربران. بله وظیفه شما نیست اما زمانی که همچین انجمنی را درست می کنید یک سری تعهدات نسبت به کاربرانی دارید که به شما اعتماد می کنند. به وفور مشاهده شده که پست های انتقادی در این انجمن همراه با مدرک ضمیمه شده ایجاد شده و پس از مدت زمان اندکی حذف می شن. در این مورد هم بحث زیادی شده اما هیچوقت به نتیجه ای نرسیدیم. عاقبت این تاپیک هم چیزی جز پاک شدن توسط مدیران عزیز نیست. مانند تاپیک هایی که دوست عزیز netmelli ایجاد می کردند و متاسفانه بسته می شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)