صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 47 , از مجموع 47

موضوع: فاجعه ای به اسم آسیاتک

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

پیش فرض پاسخ : فاجعه ای به اسم آسیاتک

من یک ماه فقط یک ماه آسیاتک داشتم
    بغیش با خودتون :دی
    رفتم مبین نت گرفتم

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nightman نمایش پست ها
    عزیز حرف خنده دار نزن کسی بت توهین نکنه
    شما با محمود نسبتی داری؟
    چیزی که من خودم از مدل برخورد پشتیبانی آسیاتک دیدم فقط تلاش برای وارونه جلوه دادن حقیقت و مقصر جلوه دادن مشتری هست
    من زنگ زدم بشون میگم سرعتم خیلی پایین آمده میگه لینکی که ازش دانلود میکنید مشکل داره میگم این لینک همون لینکی هست که دارم از سرور دانلود خودم ازش تا ۱۰-۲۰ مگابایت دانلود میکنم میگه اگر از لپتاپ استفاده میکنید لپتاپ ها سرعت پردازش پایینی دارن نمیتونن از کل ظرفیت استفاده کنن اینو که گفت تا یک هفته تو کما بودم

اول اینکه لطف کنید و با ادب صحبت کنید
    وقتی از اینترنت چیزی نمیدونید لطفا .....
    بیخیال

بنده عرض کردم هر آی اس پی در یک منطقه خوب میتونه سرویس بده در یک منطقه نه
    مثلا الان بنده برای خونه آسیاتک دارم 1 مگ چون آی اس پی خودمون اونجا رو ساپورت نمیکنه
    1 مگ بنده الان سرعت دانلودش 250 هست
    ولی پارس آنلاین در منطقه خونه ما 1 مگش به زور 80 تا دانلود میده
    این دلیل بر بر بودن پارس آنلاین نیست
    در بعضی مناطق هم آسیاتک نمیتونه خوب سرویس بده و پارس آنلاین اونجا خوب سرویس میده

منطقه ای هست

در مورد مبین نت هم بگم که
    مبین نت هزینه های خیلی سنگین میگیره
    بعدش وایمکس 1 مگ نهایتش 160 دانلود میده
    آخرش
    حالا چه ایرانسل
    چه مبین نت
    بیشتر من ندیدم بده
    ویرایش توسط netmelli : September 28th, 2013 در ساعت 16:54

4. تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط netmelli نمایش پست ها
    اول اینکه لطف کنید و با عدب صحبت کنید
    کد:
    ادب
    ولی در مجموع درست میگن - همه این موارد به مرکز مخابرات شما بستگی داره
    شاید سیاست کاری سرویس دهنده هم در اولویت دوم بشه
    در واقع وضعیت مرکز مخابرات شما عامل اصلی کیفیت و یا عدم کیفیت سرویس شماست
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    کد:
    ادب
    ولی در مجموع درست میگن - همه این موارد به مرکز مخابرات شما بستگی داره
    شاید سیاست کاری سرویس دهنده هم در اولویت دوم بشه
    در واقع وضعیت مرکز مخابرات شما عامل اصلی کیفیت و یا عدم کیفیت سرویس شماست
    س
    ممنونم
    تصحیح شد

بله دقیقا همینه
    مرکز مخابراتی هست که این امور بهش مربوط میشه
    چون اگه از سیاست کاری هست چرا آسیاتک یک جا عالی سرویس میده یک جا خراب کار میکنهپ
    همه شرکت ها اینطور هستند
    با توجه به همکاری که در مرکز مخابراتی یک منطقه دارند میتونن سرویس خوبی بدهند

موفق باشید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

با دروود
    بنده تقریبا تمامی ارسال های کاربران رو در خورده گیری از این سرویس دهنده خودنم اما به جهت اینکه کوتاهی در حق این شرکت نشده باشد روشنگری هایی مورد نیاز است که در ادامه به آنها خواهم پرداخت.
    دست بر قضا،دوستانی که گواهی بر افت کیفیت این سرویس دهنده در ماه های گذشته نسبت به ماه های پیش از آن دارند،من بر خلاف اونها،گمان می کنم که سرویس های این شرکت در چند ماه گذشته کیفیت بالاتر و استاندارد تری رو نسبت به سالها و ماههای پیش از اون ارائه کرده است.
    خود من بارها و بارها از پشتیبانی و شیوه رسیدگی به مشکلات فنی به ویژه در بخش پشتیبانی شبانه نماینده شرکت در استان فارس،نا خشنود بودم که بارها و بارها مسئول کل پشتیبانی تهران،مسئول نمایندگان،شخصا با بنده تماس گرفتند(در پاسخ ه رایان نامه ای که من در اعتراض به آنها ارسال کردم)و در خواست پیگیری موضوع رو داشتند که بخشی نتیجه پیگیری هم به روشنی وجود پارازیت در ساعاتی از شبانه روز بر روی خط بنده و در نتیجه افت کیفیت و از دست دادن ارتباطم تا مرکز مخابراتی بود.
    نسبت به بسیاری دیگر از سرویس دهندگان که به صورت اتفاقی در دیگر بخش های استان(بیش از 4 شهر در کل استان و بیش از 3 سرویس دهند رو بررسی کردم هرچند نتایج بررسی آنچنان علمی و استاندارد نیستند)اونها رو مورد بررسی و پایش قرار دادم،آسیاتک در زمینه بهای مناسب،پهنای باند بیش از سرویس درخواستی و خریداری شده شما،پشتیبانی 24 ساعته راستین،هم از مرکز شهرستان و هم از تهران،سرعت شبانه ثابت،دارای برتری نسبت به دیگر سرویس دهندگان بوده است.
    سرویس دهنده ای که برای تماس با پشتیبانی بایستی پس از سپری شدن نیم ساعت و پشت سر گذاشتن بیش از 20 نفر در صف درخواست تماس،با پاسخی سربالا گوشی رو قطع کرد،و یا سرویس دهنده ای که در ساعت 11 یا 12 شب بایستی مودم رو خاموش کرد و خوابید(به سبب افت شدید پهنای باند در حد بایت!).....
    باید در نظر داشت که در ایران سرویس دهنده ای کاملا استاندارد و دارای sla مناسب و کاربر محور نداریم!بلکه همگی به گونه ای دارای ایراد هستند.
    پس انتخاب میان بد و بدتر است.
    Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
    since 2009

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    محمد رضا جان شما خودت بزار جای آسیاتک هر مگ 200 بگیره چطوری به شما یوزر بده 45 ؟ اگه شرکت آسیاتک می تونست خودش پهنای باند وارد کنه و به شما یوزر بده قطعا مطمین باش چیزی به اسم اینترنت بی کیفیت در ایران نداشتیم مخابرات برداشته انحصاری کرده دیگه بهتر از این نمی شه

یک مثال ساده می زنم وقتی فقط همراه اول بود چطوری بود هیچ خدماتی نبود ولی از وقتی ایرانسل اومد می بینی همراه اول داره چیکار می کنه این همه تبلیغ و...

مخابرات داره هر مگ پهنای باندی که نهایت 20 دلار براش تموم می شه با هزینه *****ینگ و ... داره به شرکت ها میده 200 هزار تومان

جدیدا اومده هزینه اجاره پورت ها رو اضافه کرده تخفیف شرکت های pap رو برداشته همه اینها در نظر بگرید مشکل اینترنت ایران انحصاری بودن هست همین .
    بله مشکل دقیقا از انحصاری بودن هست و سنگهایی که مخابرات جلو پای شرکت های دیگه میندازه !
    اگه شرکتها خودشون میتونستن پهنای باند وارد کنن که دیگه همه چی حل بود ، الان مشکل اینه که کل اینترنت کشور باید از درگاه های زیرساخت رد بشه که *****ینگ روش اعمال بشه و این خودش بزرگترین مشکل در وارد کردن پهنای باند هست و عملا با این سیستم *****ینگ همچین چیزی محقق نمیشه
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

9. تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید

عضو جدید ramin7sayeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

آسیا تک بابط هر یک مگ پهنای باند داره 450 هزارتومن ماهانه به شرکت isbt سازمان تنظیم میده و هر یک مگ برار بره با 128 کیلو بیت سرعت بر سانیه ، پس وقتی سرعتت 400 هستش یعنی 4 مگ پهنای باند رو داری استفاده میکنی .

رو هر isp آسیا تک تو مرکز مخابراتی 10 مگ پهنای باند به کار رفته ، نهایت سرعتش هم 600 کیلو بیت تا 700 کیلو بیته که شما 400 میگیرید .

یکی گفته بود خط ما رو میده به یکی دیگه ، این بهترین جکی بود که شنیدم و خیلی هم خندیدم .

کلیه پهنای بان ها میاد تو isp میکرو تیک از اونجا اکانت میخوره با سرعتش به یوزر تحویل داده میشه . شما بابط سرعت 2048 که میگیم 400 کیلیو بیت سرعت داره یعنی 4 مگ پهنای باند دارید ماهیانه نهایتش 45 هزار تومن میدید ولی برای همون 4 مگ آسیا تک داره ماهی یک میلیون و 800 هزار تومن به سازمان تنظیم میده پس همون 4 مگ رو اینقدر باید به کار برا بده از کار برا پول بگیره که 1800000 بشه تازه پول 4 مگش بشه نه 10 مگ .

اینم در نظر بگیرید که بیشتر کاربرا وب سرچن دانلود ندارن اگه همه همزمان دانلود کنن سرعت دانلود میاد پایین .. اینطوره .

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)