کسو کارش که یهودی بودند . بعیده حتی به اسلام فکر هم کرده باشه با ذهنیت بدی که براش ساخته بودن .
حالا یهودی با ایمانی بوده یا نه اونو من نمی دونم ...
کسو کارش که یهودی بودند . بعیده حتی به اسلام فکر هم کرده باشه با ذهنیت بدی که براش ساخته بودن .
حالا یهودی با ایمانی بوده یا نه اونو من نمی دونم ...
به نام او ....
باشه حالا شما چرا اینقدر مصر هستید جالبه واسم !
حالا باشه یا نباشه مطمئنا فرقی نمی کنه !
مثلا همین قضیه جاذبه زمین رو دانشمندان ایرانی اول بهش پی بردن و در نوشته هاشون بوده ولی نیوتون حالشو برد و جهانی کرد !
مسائل دیگه ای هم هست ولی...
باز هم میگم شیعه بودن یا مسلمان بودنش هیچ امتیازی نیست چون ما در شیعه کسانی رو داریم که به انها بنازیم و...
خواهشا در مورد این نظر نظری داده نشود ممنون
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
گراهام بل شیعه بود اگر نبود هم قبلاً یک ایرانی تلفن را اختراع کرده بودمثلا همین قضیه جاذبه زمین رو دانشمندان ایرانی اول بهش پی بردن و در نوشته هاشون بوده ولی نیوتون حالشو برد و جهانی کرد !
منظور شما کسانی مانند محمد زکریای رازی است؟!باز هم میگم شیعه بودن یا مسلمان بودنش هیچ امتیازی نیست چون ما در شیعه کسانی رو داریم که به انها بنازیم و...
این منطق شماست؟!خواهشا در مورد این نظر نظری داده نشود ممنون
واقعا متاسفم که وقتی گفته میشه نظر من رو جواب ندید شما....
دوست عزیز زکریای رازی اصلا نبوت رو هم قول نداشت !
اسم مسلمان رووش بود ! خواهشا ادامه ندید اینجا انجمن وب هاستینگ ایران هست نه انجمن گفتگوی مذاهب !
بعضی ها تو این فروم فوق العاده کم تحمل ، متعصب ، و .. تشریف دارند . از هر چیزی می خوان برای کوبیدن عقیده مردم استفاده کنید !
حالا به اصطلاح روشن فکری ( همون تقلید کورکورانه ) چه گلی به سر این دنیا زدند .
ایشون یه چیزی گفت . درست و غلطشون هم با خودشونه . دیگه با مسخره کردن مدهب و عقیده ما چکار دارید دیگه !
در آخر مشخص می شه کی کی رو مسخره خواهد کرد . یه ذره شک به عقایدی که کاملا تقلید 100 سال پیش این اروپایی ها هست شک کنید بد نیست ...
بین مسخره کردن و روشن کردن خیلی فرقه .
لطفا به حرفاتون یه بار دیگه توجه کنید .. لازم نیست کلاس بیاین برا ما . ما به اندازه کافی تو دانشگاه با استادای بی سوادی که فکر می کردند خیلی علامه دهر هستند گوش دادیدم . می خوایم راهمونو خودمون انتخاب کنیم . تشکر ....
به نام او ....
بنده نه به مذهب توهین کردم نه به هیچ شخصی. شما می خوای فکر کن اینشتین شیعه بوده یا بودایی. منظور من رو متوجه نشدین و تهمت می زنین.
کسی که میاد و همچین تاپیکی رو توی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران یا هر جای دیگه می نویسه هم خودش و هم کسایی که باهاش هم عقیده هستن باید تحمل افکار متضاد رو داشته باشن.
توی دانشگاه من هم اکثر اساتید بی سواد بودن. چه دلیلی می شه که شما یک چیز خاصی رو به من نسبت بدید؟!؟!؟! من گفتم غربیم؟ من گفتم اروپاییم با عقاید اونا؟ من دارم می گم خبر این تاپیک سرتاسر دروغه و شیادی شرکت فورد و ... هست. شما می خوای اعتقادت به خدا بیشتر بشه، می خوای از شیعه بودن اینشتین به ملکوت برسی، انتخاب خودته. من حق دارم اینجا نظرم رو بدم و احدی حق نداره تهمت بزنه.
از همه ی اینا گذشته ما یه شرکت ثبت شده هستیم. بد نیست فردا بیایم یه پولی بدیم به یه بنده خدایی بهش بگیم «برو مدارکی پیدا کن که خاله ریزه بودایی بوده» بعد بزن توی about.com اسم ما رو هم ببر 5 میلیون هم بهت پول می دیم!!! نظرتون چیه؟!![]()
واقعا الان نمی فهمم چرا این بحث ادامه دار میشه !
هر کسی یه عقیده ای داره مهم این هست چقدر عقلانی و منطقی وبر اسا تحقیق ومطالعه باشه.
انیشتین تا جایی که من تاریخو خوندم یهودی بوده ولی نه یهودی مومن . این مطلب رو ادامه ندین لطفا . بحث از اساس ساختگی به نظر میاد ...
به نام او ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)