با سلام خدمت همه ی دوستان
من خودم از اون دسته افرادی بودم که از لایو سرور , سرویس آمریکا داشتم و بخاطر اینکه تقریبا هر دو روز از اطلاعاتم بکاپ میگرفتم خیلی به مشکل بر نخوردم.
جا داره که همین ابتدا از جناب علمداری بابت این لطف بی منتشون تشکر کنم که برای کمک به هم نوعشون بدون کوچکترین خواسته ای دارن زحمت میکشن که کاملا کار پسندیده و قابل تحسینی هست.
دوستان علت این پستی که من اینجا دادم بخاطر این هست که میخام در مورد بن شدن یوزر لایو سرور یکم صحبت کنم که امیدوارم باعث مشکل و بن شدن خودم نشه
دوستان بر خلاف نظر عده ای از دوستان و بعضی از مدیران سایت من کاملا با بن شدن یوزر ایشون مخالفم . ایشون باید یوزرشون باز باشه که اگه خدای نکرده خواستن پاسخگو باشن , با یوزر خودشون بیان و جواب بدن و این اصلا درست نیست که ما بن بکنیم که اون آقا اگه خواست با یوزر دیگه بیاد جواب بده.
ما یوزر رو بن میکنیم که نکنه اون آقا در همین حین بیاد دوباره تاپیک فروش بزاره و دوباره کلاهبرداری کنه ؟! خب دوستان این سایت مگه ناظم و مدیر ارشد نداره !!!!!! خب اون دوستان در صورت مشاهده بیان و تاپیکش رو ببندن اصلا کاری نداره.
خب حالا میگیم که مدیر کل سایت اصلا دسترسی به مدیرانش برای ویرایش و حذف و ... رو به مدیرانش نداره , اما خود مدیرکل که میتونه تو ویبولتین یه گروه دیگه واسه یوزرها تعریف کنه و دسترسی ایجاد تاپیک رو برداره و یوزر لایو سرور رو تو اون گروه قرار بده که ایشون نتونن تاپیک جدید برای فروش ایجاد کنن !!!!!
دوستان ما هم با این فروم ها و ویبولتین کار کردیم , شاید عده ی کمی از استادید و سروران من اینجا باشن که اطلاعاتی در این مورد نداشته باشن و همینجوری تایید کنن.
من این حرف ها رو گفتم فقط و فقط بخاطر اینکه شاید کمی کرده باشم و امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه.
امیدوارم این صحبت های من باعث مشکل و بن شدن من نشه![]()