ویرایش توسط Rapid : March 14th, 2010 در ساعت 13:48
وارد نیک میشید و اطلاعات را به دقت وارد میکنید اسم و مشخصات حقیقی . سعی کنید ادرس پستی و کد پستی و کد ملی را دقیق وارد نمایید اگر مشکل در نوشتن ادرس انگلیسی دارید ادرس را ارسال کنید تا ادرس کامل را بنویسیم براتون ولی بدین صورت نوشته میشه
No
Alley
Street
Highway
Square
city
country
post code
اگر هم واحد هستید unit رو بعد از شماره پلاک بنویسید یا طبقه هم میتوانید بنویسید 2nd floor - یا ...
این کارها رو انجام بدید معمولا بین 24 ساعت اطلاعات تایید میشه اگر مشکلی داشتند ازتون مدارک میخوان که مدارک رو براشون میل کنید info@nic.ir بعد دامنه را سفارش بدید و بزارید تایید بشه و رابط مالی را مشخص نمایید تا دوستان براتون پرداخت کنند خود نیک در حدود 14 تومان هزینه دریافت میکنه ولی تو فروم میتوانید قیمت های بسیار پایین تری پیدا کنید . این مطمعن ترین راه برای ثبت دامنه ملی هست .
اینجا رو هم ببنید یه شرکت معتبر کانادایی هست که از 2000 دارن فعالیت میکنند ولی باز هم قبلش تحقیق کنید ولی برای ثبت دامین شرکت های معتبر ایرانی - کانادایی - اروپایی توصیه میشن - هندی ها هم بد نیستند ولی حالی کردن مشکل بهشون سخت هست
Canadian Domain Name Registration, .ca Domain Name Registration, Canadian Web Hosting, Canadian Web Site Hosting, Web Site Design
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
میشه بفرمایید و یک جایی را بگید که ما گفته باشیم که دامین ثبت میکنیم اگر مشتری تقاضا داشته باشه معرفی میکنیم به شرکت پرشین و هویز و یا شرکت نت سازان یا اقای امیری و مستقیم از اینها دامین را بگیرند . در ضمن فروم public هست اگر شرکت ها معتبر هستند لطفا همین جا اسمشون را بنویسید تا ما هم مطلع بشیم .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
همش تقصير اين آمريکاست که ما رو تحريم کرده و نميشه يک رجيسترر خودمون داشته باشيم و مجبوريم به هندی ها متوسل بشيم
والا حجم دامين هایی که از ايران و برای ايرانی ها ثبت ميشه کم نيست!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
اينجا ديگه خ.دتون گفتيد !
اينم لينك: http://www.webhostingtalk.ir/87427-post10.html
netelligent - WHY SHOULD YOU REGISTER A DOMAIN NAME ?
خودشون هم میتونن ثبت کنند منظور این بود که پرداخت رو براشون انجام میدیم مگرنه شاید چند تا دامین رو تو پنل خودمون داشته باشیم ای ار هم همینطور دامین مشتری را هرگز تو پنل خودمون ثبت نمیکنیم .چون ما نماینده این شرکت هستیم و قرار هست در همه زمینه ها با این دیتا سنتر معتبر فعالیت داشته باشیم . میتونن دامین را اینجا ثبت کنن و ما پرداخت را براشون انجام بدیم![]()
ویرایش توسط AfraWeb.net : March 14th, 2010 در ساعت 14:34
Ok....
من داخل nic عضو شدم و با شناسه خودم هم وارد شدم و يك دامنه ثبت كردم.
بعد نگفت پول رو بايد كس ديگه اي بده. خودش چند راه واسه پرداخت داشت كه يكيش هم پرداخت آنلاين از بانك پاسارگاد و سامان بود. من اون رو انتخاب كردم ولي وقتي از همونجا ميخواستم وارد بانك بشم و پرداخت كنم نميزاشت و فقط صفحه رو رفرش ميكرد.
بايد چيكار كنم ؟
منتظر بمونم تا دامين تاييد بشه، بعدش برم پول رو از طريق همينجا واريز كنم يا همين حالا هم بايد پول رو بگيره ؟
با تشكر
يا علي
آقا دامنه رو هم تاييد كردن ولي بازم صفحه صورت حساب كه باز ميشه ميگه از طريق بانك پارسيان پرداخت كنيد و وقتي كليك ميكنم صفحه رفرش ميشه و ميگه اطلاعات رو درست و كامل وارد كنيد، در صورتي كه چيزي واسه كامل كردن وجود نداره.
خواهشن راهنمايي كنيد. چيكارش كنم اينو ؟
با تشكر
يا علي
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)