-
March 14th, 2010, 12:34
عضو انجمن
مشکل جدی در پنل دایرکت ای
با سلام
چند وقت هست پنل یکی از دامین ها دچار مشکل جدی شده و اجازه تغییر دی ان اس ها و child server را نداریم که با این ارور ها برخورد میکنیم
زمانی که قصد تغییر name server را داریم
[r1] Error Message: Invalid Order status
زمانی که قصد تغییر یا حذف child server را داریم با این ارور روبرو میشیم
[r1] Error Message: You cannot perform this actions on this Order.
هیچ دامینی از دی ان اس های این دامین استفاده نمیکند پس باید امکان حذف یا تغییر وجود داشته باشد و این هم جواب هندی ها که معلوم نیست جواب هست یا سوال
مثل اینکه مشکل جدی هست و زیاد با این مشکل مواجه میشن و قرار هست به زودی درست کنند
ولی زمان دقیقی را اعلام نکردند . بغیه ایمیل دیگه مشخص هست یه جواب سر بالا که هیچ مشکلی رو حل نمیکنه .
Hello,
I have escalated this issue to our Product development team for further assistance. I shall coordinate with them and update you as soon as we have more information regarding this.
Till then your patience is highly appreciated.
Feel free to update this support request in case of further queries.
Best regards,
Jeff
.
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
March 14th, 2010 12:34
# ADS
-
March 14th, 2010, 12:42
عضو انجمن
پاسخ : مشکل جدی در پنل دایرکت ای
من توصیه می کنم که Child Names رو به حالت دیفالت تغییر بدید، همون DNSهایی که برای دامین های دیگر تعریف می شود. و بعد از 24 ساعت تغییر مورد نیاز خودتان را بدهید.
-
-
March 14th, 2010, 12:44
عضو انجمن
اطمینان دارید که پرداخت دومین به صورت کامل انجام شده و مشکلی توی پرداخت پیش نیومده مثل لاک کردن پول و موارد دیگه موقع ثبت پیغام موفقیت امیز رو بهتون داده که فلان دامنه با موفقیت ثبت شد و هزینه پرداخت شد ؟
-
-
March 14th, 2010, 12:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bijans
من توصیه می کنم که child names رو به حالت دیفالت تغییر بدید، همون dnsهایی که برای دامین های دیگر تعریف می شود. و بعد از 24 ساعت تغییر مورد نیاز خودتان را بدهید.
مشکل این هست که هیچ تغییری نمیشه داد و واقعا نمیدونیم مشکل از کجاست یک بار دیگه تیکت زدیم و پرسیدیم که دقیقا این مشکل رو کی حل میکنند . منتظر جواب هستیم

نوشته اصلی توسط
sshiran
اطمینان دارید که پرداخت دومین به صورت کامل انجام شده و مشکلی توی پرداخت پیش نیومده مثل لاک کردن پول و موارد دیگه موقع ثبت پیغام موفقیت امیز رو بهتون داده که فلان دامنه با موفقیت ثبت شد و هزینه پرداخت شد ؟
-
-
March 14th, 2010, 13:04
عضو دائم
این مشکل 4 دفعه برام پیش اومده به ساپورتشون گفتم درست کردن
-
-
March 14th, 2010, 13:40
-
-
March 14th, 2010, 13:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
مشکل همیشگی دایرکتی بوده و هست !!!
30-40 بار پشت هم تست کن، 3-4 تا صلوات هم بفرست حذف میشه

واسه ادیت کردن مشکلی وجود نداره

is it joke
متاسفانه name server هم ادیت نمیشه و اروری که در پست اول هست داده میشه که واقعا هم برای خود ما هم عجیب هست که دلیل این چی هست . و از همه مهمتر اینکه میدونن سیستم مشکل داره ولی هنوز درستش نکردند .
-
-
March 14th, 2010, 13:49

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
is it joke
متاسفانه name server هم ادیت نمیشه و اروری که در پست اول هست داده میشه که واقعا هم برای خود ما هم عجیب هست که دلیل این چی هست . و از همه مهمتر اینکه میدونن سیستم مشکل داره ولی هنوز درستش نکردند .
يه بار سرويس dns خوده دايركتي رو فعال كنيد خودش خود به خود ريست ميكنه
-
-
March 14th, 2010, 14:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H+R
يه بار سرويس dns خوده دايركتي رو فعال كنيد خودش خود به خود ريست ميكنه

[r2] Error
* Invalid Order status
If you do not understand the error message above, please create a support request.
این گزینه هم کار نمیکند
-
-
March 14th, 2010, 15:25

نوشته اصلی توسط
afraweb.net
is it joke
برای منم زیاد پیش اومده کاری که میکنین اینه که به دی ان اس های فعلی هیچ کاری نداشته باشین و یه دی ان اس جدید تعریف میکنین راحت راحت
بعد تو یه فرصت بعدی اونها رو ادیت یا حذف میکنین
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

نوشته اصلی توسط
sshiran
ربطی به این قضیه نداره
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-