نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 247

موضوع: آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن loginvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

پیش فرض پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط Sir.DarKNesS نمایش پست ها
    قیمت سرویس ها یکم بالاست اما با این قیمت ها حتما باید کیفیت خوبی رو ارایه بدید.
    کیفیت وی پی اس های Single چطوره ؟ رم 256 هم زیاده برامون روزی 10 گیگ دانلود آپلود می کنیم فقط
    پرت ها چطورند ؟ 50 60 تا میدن ؟ و اینم اضافه کنم من روی سینگل توی 3 ماه با ترکر اختصاصی کلی دانلود و سید کردم مشکلی نداره!
    قیمت سرور با توجه به قیمت خریداری شده سرور مینیمام قیمتی که می توانستیم برای شما کاربران در نظر گرفتیم .
    خودتون می تونید آفرهای این دیتاسنترهایی که بنده سرویس رائه می دهم را چک کنید متوجه می شوید که قیمت کاملا رقابتی در نظر گرفته شده .

مورد دوم ما سعی کرده ایم از دیتاسنتر های معتبر و شناخته شده سرویس دهی کنیم singlehop یکی از بزرگترین دیتاسنتر های آمریکا (شیکاگو) می باشد که هم پورت قویی دارد هم از بهترین سخت افزارها استفاده می کند برای سرویس دهی .

سرعت دانلود هم بستگی به لوکیشن دارد ، در مورد ترکر هم عرض کنم که این دیتاسنتر با تورنت و کلا کپی رایت کاملا حساس است و باعث آمدن ابیوز می شود .

کلا برای شما سرویس های هلند را پیشنهاد می کنم که بهترین سرعت رو داره و هم دارای هارد رید هست (raid 10 ).

سوالی بود در خدمتم .
    Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
    ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
    Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli

2. تعداد تشکر ها از loginvps.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)