-
September 28th, 2013, 21:44
فروش ویژه پاییزه هاستینگ فراز دیتا فروش هاست ارزان با 40 در صد تخفیف+سئو سایت رایگان
ویرایش توسط mr.ahmad : September 28th, 2013 در ساعت 22:12
-
تعداد تشکر ها ازmr.ahmad به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2013 21:44
# ADS
-
September 28th, 2013, 21:47
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه پاییزه هاستینگ فراز دیتا فروش هاست ارزان با 40 در صد تخفیف+سئو سایت رایگان
سلام بنده یکی از مشتری هاشون هستم 3 تا وی پی اس دارم ازشون + هاستینگ واقعا عالیه سئو هم کردن سایتمو پیشنهاد میکنم دوستانی که دنبال هاست مناسب و ارزان هستند از اینجا تهیه کنند.
-
تعداد تشکر ها ازmetal75 به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2013, 04:08
پاسخ : فروش ویژه پاییزه هاستینگ فراز دیتا فروش هاست ارزان با 40 در صد تخفیف+سئو سایت رایگان

نوشته اصلی توسط
metal75
سلام بنده یکی از مشتری هاشون هستم 3 تا وی پی اس دارم ازشون + هاستینگ واقعا عالیه سئو هم کردن سایتمو پیشنهاد میکنم دوستانی که دنبال هاست مناسب و ارزان هستند از اینجا تهیه کنند.
امیدوار هستم که همیشه بهترین سرویس ها را ارائه بدهیم
-
تعداد تشکر ها از mr.ahmad به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2013, 19:27
سلام
من از ایشون 4 سرور مجازی آمریکا دارم ، 3 سرور آلمان و انگلیس همه دارن به خوبی کار می کنن و هیچ مشکلی باهاشون نداشتم ایشون به همه توصیه می شوند.
-
تعداد تشکر ها ازpejman_view به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 05:58
-
تعداد تشکر ها از mr.ahmad به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2013, 21:15
عضو جدید
فروشنده هایی مثل شما باعث میشن که آدم اعتمادشو به بقیه فروشنده ها هم از دست بده، به جای اینکه تیکت های منو پاک کنی بهتر نیست پولو برگشت بدی، الان 3 ماه شده که امروز و فردا می کنی که می خوای پولو پس بدی، الانم که دیگه هیچ دستسی بت ندارم، یاهو که نیستی، تلفنتم که ... فردا صبح میرم که شکایت کنم دیگه پول زیاد مهم نیست، مهم اینه که امثال شما باید متوجه بشید که مملکت قانون داره.
این که اینجا پیام دادم برای اینه که من هم مثل خیلیای دیگه از همین سایت با فراز دیتا آشنا شدم و اینکه شما از راه دیگه ای پاسخگو نیستید.
-
-
October 15th, 2013, 13:44
عضو انجمن
لطفا تیکت اس ام اس ایمیل هایی که بهتون زدم رو نگاه کنید
هاست دان شده !!!
-
تعداد تشکر ها از hack2hacker به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2013, 17:51
برای اطمینان از قابل اعتماد بودن این شرکت کافیه به این سایت مراجعه کنید:
فیسبوک فارسی fbk
100% تایید میشن
-
تعداد تشکر ها از SASHAELIT به دلیل پست مفید