-
September 28th, 2013, 02:23
عضو دائم
پاسخ : اطلاعیه در مورد لایو سرور - آقایان صادقی و مهرانفر
سلام دوستان
واقعا متاثر و متاسف شدم از پست هایی که زده شده ...
جناب مهدوی سرورهای شما رو آنلاین کردم ولی خیلی آسون می تونستم سرورها رو فرمت کنم
بهتر هست به جای شکایت و ایجاد پست با فونت 24 کمی به سطح دانش و صبر خود اضافه کنید
- مسئول بک آپ از سرورها شما هستید ، اگر هارد سرور سوخته بود چه کار می کردید؟
- مسئولیت خرید بر عهده شماست و قبل از خرید باید تحقیق کنید و کالای با کیفیت بخرید
- یک نکته رو هم در نظر بگیرید که پلیس فتا برای سرورهای خارج ایران حتی شکایت تنظیم شده رو قبول نمیکنه چه برسد به پیگیری
هدف بنده از این تاپیک این بود که کاربران لایو سرور به دیتای خودشون برسند و همگی دچار عاقبتی مثل یوزر های دانیال گردی نشوند
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
.K.H.A., arc1o0, bepad, camelian77, GozarGah, hostfire, ilight, majidisaloo1, Milad-H, MOHAMMAD MOHSEN, seyyed_ahmad, TARIMEHR, zio
-
September 28th, 2013 02:23
# ADS
-
September 28th, 2013, 14:27
درسته حق باشماست و من عذرخواهی میکنم همینجا ازتون
تمام پست های دیروز هم حذف گردید
فقط لطف کنید تمپلیت بکاپ منو بدید بهم که برم خداییش قبول دارم کار شما خیلی بزرگه و دارید خیلی لطف میکنید ولی منم گناهی ندارم که
ویرایش توسط saman-00 : September 28th, 2013 در ساعت 14:40
-
-
September 28th, 2013, 16:04
عضو دائم
سلام
طی چند روز گذشته بسی بسیار واقعا مورد لطف و عنایت !! برخی دوستان قرار گرفتیم 
دوستانی که مایل به تمدید سرورهاشون هستند ، پلن های سرورهای مجازی ما به صورت زیر هست :
کد:
1 vcore / 1GHz clock / 1GB ram / 50GB hdd / 500GB bw / 1 ip / 20T per month
2 vcore / 2GHz clock / 2GB ram / 100GB hdd / 1000GB bw / 1 ip / 35T per month
3 vcore / 3GHz clock / 3GB ram / 150GB hdd / 1500GB bw / 1 ip / 50T per month
4 vcore / 4GHz clock / 4GB ram / 200GB hdd / 2000GB bw / 1 ip / 65T per month
کسانی که مایل به تمایل سرویسشون هستند ، از طریق سایت "توکانت" تیکت زده و پیگیری نمایند
دوستانی هم که تمایلی به تمدید نداشته و فقط بک آپ نیاز دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند
به هیچ وجه تمپلیت سرورها ارائه نخواهد شد و فقط سرورها برای مدت 24 ساعت به منظور انتقال دیتا آنلاین می شوند
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2013, 16:55
همین جا از همکاری جناب علمدار شرکت توکا نت تشکر میکنم
-
تعداد تشکر ها از saman-00 به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2013, 17:05
فقط میتونم بگم آقای علمدار دمت گرم
من ازشون سرور یا چیزی ندارم ولی واقعا از این کارتون خوشم اومد
انشالله همیشه در همه مراجل زندگیتون موفق و پیروز باشید
یا حق
ویرایش توسط netmelli : September 29th, 2013 در ساعت 18:21
-
تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2013, 18:29
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2013, 19:53
عضو انجمن
با سلام
سرور فرانسه . Ovh . سرور آمریکا ovh از ما داشتن . سرور امریکا را به دلیل تعداد زیاد شکایت چند با دیتاسنتر بست .
و همین مشکل هم با سرور فرانسه داشتن که در روز های آخر چندین بار هم سرور فرانسه مشکل دار شد . که با ما بحث کردن ما هم در خواست کردیم که از یکی دیگر از همکاران سرور بگیرند .
شکر خدا که معلوم شد مشکل از ما نیست و به دلیل نداشتن دانش فنی مشکل داشتن .
ما برای سرور فرانسه چند باری تماس گرفتیم و تیکت دادیم ولی در آخرین تماس گفتن سرور را دیگر لازم ندارن یا اگر تمدید کنند میخواهند سیستم عامل جدید نصب شود .
-
تعداد تشکر ها از alireza9549 به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2013, 13:44

نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام
سرور فرانسه . Ovh . سرور آمریکا ovh از ما داشتن . سرور امریکا را به دلیل تعداد زیاد شکایت چند با دیتاسنتر بست .
و همین مشکل هم با سرور فرانسه داشتن که در روز های آخر چندین بار هم سرور فرانسه مشکل دار شد . که با ما بحث کردن ما هم در خواست کردیم که از یکی دیگر از همکاران سرور بگیرند .
شکر خدا که معلوم شد مشکل از ما نیست و به دلیل نداشتن دانش فنی مشکل داشتن .
ما برای سرور فرانسه چند باری تماس گرفتیم و تیکت دادیم ولی در آخرین تماس گفتن سرور را دیگر لازم ندارن یا اگر تمدید کنند میخواهند سیستم عامل جدید نصب شود .
ما ازشون سرور فرانسه داشتیم با آی پی 37.59.139.4 الان وضعیتش چجوری هست؟ ادعا کردن که به بنده بک آپ خواهند داد.متاسفانه وبسرور بوده و بک اپ هاش برامون خیلی مهمه
-
-
September 30th, 2013, 14:36

نوشته اصلی توسط
spalisp
جای تشکر هست از جناب علمدار بخاطر این احساس مسئولیتی که دارن .
دوست عزیز
جناب فرجاد , مدیریت انجمن که این وسط نه تقصیری دارن و نه مسئولیتی و دلیل بن کردن یوزر ایشون هم این بوده که ایشون دیگه نتونن فعالیت خودشون رو در این انجمن ادامه بدهند ( همیشه همین کار انجام میشه و خلاف قوانین نیست که شما اینطور صحبت میکنید با مدیران ) . اگه ایمیل و تلفن جواب نمیدن حتما از طریق قانونی پیگیری کنید ...

نوشته اصلی توسط
delta
مدیریت یوزر اعتباردار ایشون رو بن کرده که دیگر نتونه به فروشش ادامه بده..اگر باز باشه میتونه همچنان به عنوان کاربر فعال و همینطور درخواستهای قبلی که داشته به فروشش ادامه بده پس بن کردن ایشون کاری درست بوده..اما راجب شما که میگید بن شد چطوری جواب بده؟ عزیز اگر آن میخواست جواب مشتریهاشو بده سرور رو 8 روز بی پرداخت ول نمیکرد.در ثانی نام کاربریش بن شده که شده یکی دیگه بسازه بیاد همینجا اعلام کنه جواب مشتریهارو بده.ولی میبینید که کلا ایشون فلنگ رو بسته جواب نمیدند..! راه ارتباطی هم خیلی هست اگر میخواست جواب شماها رو بده..نهایتش یک ایمیل همگانی یا پیامک همگانی بود!!

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
ای رحمت امواتت حال نوشتن نداشتم خودت نوشتی دیگه اگه بخواد جواب بده 10 تا راه داره
با سلام خدمت همه ی دوستان
من خودم از اون دسته افرادی بودم که از لایو سرور , سرویس آمریکا داشتم و بخاطر اینکه تقریبا هر دو روز از اطلاعاتم بکاپ میگرفتم خیلی به مشکل بر نخوردم.
جا داره که همین ابتدا از جناب علمداری بابت این لطف بی منتشون تشکر کنم که برای کمک به هم نوعشون بدون کوچکترین خواسته ای دارن زحمت میکشن که کاملا کار پسندیده و قابل تحسینی هست.
دوستان علت این پستی که من اینجا دادم بخاطر این هست که میخام در مورد بن شدن یوزر لایو سرور یکم صحبت کنم که امیدوارم باعث مشکل و بن شدن خودم نشه 
دوستان بر خلاف نظر عده ای از دوستان و بعضی از مدیران سایت من کاملا با بن شدن یوزر ایشون مخالفم . ایشون باید یوزرشون باز باشه که اگه خدای نکرده خواستن پاسخگو باشن , با یوزر خودشون بیان و جواب بدن و این اصلا درست نیست که ما بن بکنیم که اون آقا اگه خواست با یوزر دیگه بیاد جواب بده.
ما یوزر رو بن میکنیم که نکنه اون آقا در همین حین بیاد دوباره تاپیک فروش بزاره و دوباره کلاهبرداری کنه ؟! خب دوستان این سایت مگه ناظم و مدیر ارشد نداره !!!!!! خب اون دوستان در صورت مشاهده بیان و تاپیکش رو ببندن اصلا کاری نداره.
خب حالا میگیم که مدیر کل سایت اصلا دسترسی به مدیرانش برای ویرایش و حذف و ... رو به مدیرانش نداره , اما خود مدیرکل که میتونه تو ویبولتین یه گروه دیگه واسه یوزرها تعریف کنه و دسترسی ایجاد تاپیک رو برداره و یوزر لایو سرور رو تو اون گروه قرار بده که ایشون نتونن تاپیک جدید برای فروش ایجاد کنن !!!!!
دوستان ما هم با این فروم ها و ویبولتین کار کردیم , شاید عده ی کمی از استادید و سروران من اینجا باشن که اطلاعاتی در این مورد نداشته باشن و همینجوری تایید کنن.
من این حرف ها رو گفتم فقط و فقط بخاطر اینکه شاید کمی کرده باشم و امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه.
امیدوارم این صحبت های من باعث مشکل و بن شدن من نشه 
-
-
September 30th, 2013, 14:53
عضو انجمن
[QUOTE=aryb;883008]با سلام خدمت همه ی دوستان
.../QUOTE]
اول اينكه نوشته هاي شما رو به دليل اينكه طولاني بود حذف كردم.
دوم اينكه دليل اينكه يوزر ايشون بن ميشه اون چيزي نيست كه شما ميگيد.
دليل اصلي اين هست كه به اين انجمن ربطي نداره اين موضوع كه شما شكايت كنيد و اون جواب بده و...
اين موارد رو بايد جاي ديگه پيگيري كنيد نه توي اين انجمن.
اين تاپيك هم تاپيك شكايت نيست. كه اگر تاپيك شكايت بود خيلي زودتر از اينها حذف شده بود.
-